Zajamčena najugodnejša cena!

Posebne ponudbe za pocitnice na Hrvaškem

D

Za preživljanje vaših pocitnic na Hrvaškem izberite eno od naših zelo ugodnih ponudb. Ponujamo vam vsakodnevne nove last in first minute akcije, obsežno ponudbo wellness in vikend aranžmajev, paketno ponudbo za praznike in pocitnice.

Preprieani smo, da boste vaše pocitnice in praznike na Hrvaškem preživeli po ugodnih cenah v hotelih, v turistienih in apartmajskih naseljih ob hrvaškem morju. Izrabite priložnost in rezervirajte po ugodnejših cenah vaše pocitnice na Hrvaškem.

ZADAR POCITNICE 2018

Edinstveni Zadar - najboljša evropska destinacija za 2016!

Vec: Zadar pocitnice 2018

SPLIT POCITNICE 2018

Split - srce Dalmacije za nezaboravno ljetovanje 2018.!

Vec: Split pocitnice 2018

WELLNESS & SPA HOTELI

Provedite savršeni wellness vikend!

Vec: Wellness & spa hoteli (Hrvatska & Slovenija)

AKCIJA : ZGODNJA REZERVACIJA - FIRST MINUTE 2018

Posebni popusti za zgodnje rezervacije!

Vec: First minute 2018

TOUR OF CROATIA 2018

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia održati će se četvrtu godinu zaredom od 17. do 22. travnja 2018. godine kroz šest etapa na putu duljem od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. Uniline je vrlo ponosan što je službena turistička agencija zadužena za smještaj sudionika popularne utrke Tour of Croatia koja je ujedno i jedna od najuzbudljivijih biciklističkih utrka sezone, a kao službeni turoperator, omogućujemo Vam da sve aktivnosti iskusite i sami!

Vec:  Tour of Croatia 2018

CITY BREAK SPLIT - HOTEL PARK*****

Osjetite dodir prošlosti dok spavate u povijesnom spomeniku i prepustite se vibri gotovo 100 godina stare tradicije koja vas vodi kroz hotel.

Vec:  City Break Split - Hotel Park *****

USKRS 2018

1.travanj dan je kada katolici slave blagdan Uskrs. Želite li otići negdje na odmor za Uskrs, za Vas smo pripremili ponude putovanja za Uskrs u Dalmaciji (Zadar i Primošten) ili toplice u Sloveniji. Pogledajte i ostale naše ponude za Uskrs i odaberite nešto za sebe.

Vec: Ponude za Uskrs 2018 u Hrvatskoj

PROLJEĆE NA OTOKU KRKU

Ispunjen obiteljski odmor očekuje vas u hotelu Corinthia***- Baška kraj znamenite Vele plaže u Baški na samom jugu otoka Krka.

Vec: Proljeće na otoku Krku - Hotel Corinthia***- Baška

PROLJETNA PONUDA ZA PRAZNIKE I 1. SVIBANJ

Proljeće je napokon stiglo, i ovo je dobra prilika kratak predah od obaveza prije ljetnih praznika. Naša želja je da Vam pomognemo naći smještaj za vaš odmor i ljetovanje u Hrvatskoj, uzimajući u obzir svaku Vašu želju. Nudimo Vam odgovarajuće alternative, najbliže Vašim potrebama.

Vec: Ponude za 1. Svibanj 2018 u Hrvatskoj

WELLNESS PROLJEĆE NA OTOKU PAGU

Posjetite jedinstveni otok Pag ovo proljeće i uživajte u jednom od ponuđenih paketa hotela Pagus koji se smjestio u samom gradu Pagu. Izbjegnite ljetne gužve, velike vrućine i istinski uživajte u svakom momentu svog odmora u Hrvatskoj.

Vec: Wellness proljeće na otoku Pagu - Sothys touch, Weekend for me near vitamin sea, Wellness cocktail for two, Spring relax time

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.