Zajamčena najugodnejša cena!

Posebne ponudbe za pocitnice na Hrvaškem

D

Za preživljanje vaših pocitnic na Hrvaškem izberite eno od naših zelo ugodnih ponudb. Ponujamo vam vsakodnevne nove last in first minute akcije, obsežno ponudbo wellness in vikend aranžmajev, paketno ponudbo za praznike in pocitnice.

Preprieani smo, da boste vaše pocitnice in praznike na Hrvaškem preživeli po ugodnih cenah v hotelih, v turistienih in apartmajskih naseljih ob hrvaškem morju. Izrabite priložnost in rezervirajte po ugodnejših cenah vaše pocitnice na Hrvaškem.

ZADAR POCITNICE 2018

Edinstveni Zadar - najboljša evropska destinacija za 2016!

Vec: Zadar pocitnice 2018

SPLIT POCITNICE 2018

Split - srce Dalmacije za nezaboravno ljetovanje 2018.!

Vec: Split pocitnice 2018

RIMSKE TERME

Odmorite od svakodnevnih obveza, obnovite svoje zdravlje te si priuštite potpuno opuštanje i mir u pitoresktnom slovenskom raju!

Vec: Rimske terme za potpuno opuštanje i uživanje

TERME TUHELJ

Doživite potpuno opuštanje u jednoj od najpoželjnijih odmorišnih destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj!

Vec: Terme Tuhelj - All Inclusive Light, Opuštanje u dvoje, Romantični paket

WELLNESS & SPA HOTELI

Provedite savršeni wellness vikend!

Vec: Wellness & spa hoteli (Hrvatska & Slovenija)

CITY BREAK: HRVAŠKA - DESTINACIJA ZA KRAJŠE URBANE POČITNICE

Načrtujete mestni oddih (City Break), da bi spoznali lokalne običaje in kulturno dediščino? Za vas smo pripravili izbiro mestnih hotelov v Zagrebu, Puli, Rijeki, Zadru, Splitu, Dubrovniku ter v drugih mestih v regiji, da bi vam pomagali pri izboru vašega City Breaka.

Vec: City break- Zagreb, Pula, Rijeka, Zadar, Split, Dubrovnik

AKCIJA : ZGODNJA REZERVACIJA - FIRST MINUTE 2018

Posebni popusti za zgodnje rezervacije!

Vec: First minute 2018

TOUR OF CROATIA 2018

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia održati će se četvrtu godinu zaredom od 17. do 22. travnja 2018. godine kroz šest etapa na putu duljem od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. Uniline je vrlo ponosan što je službena turistička agencija zadužena za smještaj sudionika popularne utrke Tour of Croatia koja je ujedno i jedna od najuzbudljivijih biciklističkih utrka sezone, a kao službeni turoperator, omogućujemo Vam da sve aktivnosti iskusite i sami!

Vec:  Tour of Croatia 2018

CITY BREAK SPLIT - HOTEL PARK*****

Osjetite dodir prošlosti dok spavate u povijesnom spomeniku i prepustite se vibri gotovo 100 godina stare tradicije koja vas vodi kroz hotel.

Vec:  City Break Split - Hotel Park *****

KARNEVAL 2018 NA JADRANU

Karneval je tradicionalni narodni i kulturni događaj u Hrvatskoj, duboko ukorjenjen. Riječki karneval najpoznatiji je dogđaj takve vrste u Hrvatskoj i šire. Osim riječkog karnevala, kulturne događaje ovakve vrste i veličine nalazimo još u Splitu, Dubrovniku i otoku Pagu.

Vec:  Smještaj za karneval 2018 u Hrvatskoj

FIRST MINUTE POPUSTI UMAG (ISTRA )

Za vaše počitnice na Hrvaškem izberite eno od naših zelo ugodno ponudbo. Rezervirajte namestitev za poletje 2018 na Hrvaškem v eni izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij, Umagu v Istri do 31.03.2018. s posebnim popustom od 20%.

Vec:  First minute popusti Umag (Istra )

PUTOVANJE ZA VALENTINOVO (14.02.)

14. veljače ili Valentinovo dan je svih zaljubljenih. Želite li otići na putovanje 'zaljubljenih' Valentinovo je dan za to. Iskoristite Valentinovo za putovanje i kratki odmor u društvu voljene osobe i izaberite neku od naših ponuda za romantičan odmor.

Vec:  Valentinovo

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.