Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

Porec

Hotel Delfin

233,93 Kn

194,94 Kn

Makarska

Turističko naselje Rivijera

348,45 Kn

296,56 Kn

Kraljevica

Turističko naselje Uvala Scott

194,05 Kn

160,10 Kn

Malinska

Turističko naselje Lavande

373,58 Kn

311,31 Kn

Primosten

Adriatiq hotel Zora

345,11 Kn

258,84 Kn

Umag

Turističko naselje Polynesia

233,93 Kn

165,66 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2018

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

Banner EHF Euro 2018 / Tour of Croatia
UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

WELLNESS PROLJEĆE NA OTOKU PAGU

Posjetite jedinstveni otok Pag ovo proljeće i uživajte u jednom od ponuđenih paketa hotela Pagus koji se smjestio u samom gradu Pagu. Izbjegnite ljetne gužve, velike vrućine i istinski uživajte u svakom momentu svog odmora u Hrvatskoj.

Istraži

1. Svibanj

Ovo je dobra prilika za kratak predah od obaveza prije ljetnih praznika. Naša želja je da Vam pomognemo naći smještaj za vaš odmor i ljetovanje u Hrvatskoj, uzimajući u obzir svaku Vašu želju. Nudimo Vam odgovarajuće alternative, najbliže Vašim potrebama.

Rezerviraj

HOTELI ZA KUĆNE LJUBIMCE

Imate psa, mačku ili nekog drugog kućnog ljubimca? Smatrate li svojeg psa članom obitelji? Ne ostavljate ih doma, povedite ih sa sobom na nezaboravan odmor u Hrvatskoj! Provedite odmor sa psom u hotelima za kućne ljubimce. Naša ponuda hotela za pse i smještaja za pse omogućit će Vam da bezbrižno provedete odmor sa svojim psom ili drugim kućnim ljubimcem.

Rezerviraj

Otoci

Hrvatska, zemlja s više od tisuću otoka, čistog mora, predivnih uvala i plaža jedinstvena je turistička destinacija. Iako najvećim dijelom nenaseljeni, jadranski otoci imaju određen smještajni kapacitet koji čine hoteli, apartmani, privatne kuće, residence, turistička naselja, camping, bungalow, itd.

Istraži
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.