Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

Primosten

ADRIATIQ HOTEL ZORA

298,01 Kn

245,86 Kn

Umag

Hotel SOL GARDEN ISTRA

372,52 Kn

290,56 Kn

Korcula

Hotel PARK

305,46 Kn

260,76 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2017

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

Privatni apartmani

Privatni smještaj idealno je rješenje za Vaš bezbrižan i spokojan odmor u jednoj od prekrasnih destinacija diljem Hrvatske. Istra, Kvarner ili Dalmacija oduševit će vas svojom raznolikošću i besprijekornom ljepotom kao i raznolikost smještaja koji je Uniline osigurao za Vas. Privatni apartmani i kuće za iznajmljivanje pravi su izbor za Vaš godišnji odmor na Jadranu i nezaboravan provod i ljetovanje!

Rezerviraj

ZIMA & PROLJEĆE NA JADRANU

Za vaše ljetovanje u Hrvatskoj izaberite jednu on naših izuzetno povoljnih ponuda. Nudimo vam svakodnevne nove last i first minute akcije, iscrpnu ponudu wellness i weekend aranžmana, paket aranžmana za praznikei mostove. Sigurni smo da ćete Vaš odmor i blagdane u Hrvatskoj provesti ugodno u hotelima, te turističkim i apartmanskim naseljima na moru u Hrvatskoj. Iskoristite priliku i rezervirajte povoljnije Vaš odmor u Hrvatskoj!

Istraži

Uskrs

Želite li otići negdje na odmor za Uskrs, za Vas smo pripremili ponude putovanja za Uskrs.

Saznajte više

First minute 2017!

Za vaše ljetovanje u Hrvatskoj izaberite jednu on naših izuzetno povoljnih ponuda. Rezervirajte smještaj za ljeto 2017 u Hrvatskoj do 31.03.2017 . uz poseban popust.

Rezerviraj
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.