Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

-10%

Rabac

Hotel Hedera

285,32 Kn

232,76 Kn

Pula

BI VILLAGE

367,92 Kn

330,37 Kn

-10%

Omis

HOLIDAY VILLAGE SAGITTA

262,80 Kn

210,24 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2016

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

BOB PROCTOR SEMINAR - BEOGRAD

Bob Proctor poznati je svjetski motivacijski govornik kojemu je jedna knjiga promjenila čitav život i od tad već 40 godina uspješno djeluje i podučava diljem svijeta tisuće i tisuće ljudi brojnim otkrivenjima i shvaćanjima njihovih skrivenih mogućnosti; kako dobiti više od života na svim životnim poljima.

Saznajte više

Wellness paketi

Živite i radite pod stresom? Osjećate se umorno? Osvježite vaše tijelo wellness programima i obnovite vašu životnu i radnu energiju.

Rezerviraj

Nova Godina

Poštovani korisnici, za Vas smo prikupili i na ovoj stranici predstavili sve ponude za doček Nove godine 2017. u Hrvatskoj i okolici. U ponudi se nalaze hoteli i apartmani u Istri, Kvarneru i Dalmaciji te kontinentalnoj Hrvatskoj. Nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe jer ponuda je šarolika: od usluge noćenja za one koji žele slaviti na ulicama i trgovima do organiziranih dočeka u hotelu sa živom glazbom.

Istraži

First minute 2017!

Za vaše ljetovanje u Hrvatskoj izaberite jednu on naših izuzetno povoljnih ponuda. Rezervirajte smještaj za ljeto 2017 u Hrvatskoj do 31.03.2017 . uz poseban popust.

Rezerviraj
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.