Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

Porec

Hotel VALAMAR RUBIN

487,09 Kn

374,69 Kn

Rab

Hotel INTERNATIONAL

292,26 Kn

239,80 Kn

Makarska

Hotel METEOR

494,59 Kn

404,66 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2016

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

PANNONIAN CHALLENGE 2016

Najveći festival ekstremnog sporta i glazbe na ovim prostorima po 17. će put zatresti osječko tlo Od 16. do 23. srpnja u Osijek će stići neki od najboljih BMX, skate i inline vozača svijeta, a sportski spektakl u večernjim će satima pratiti ništa manje ekstreman glazbeni program. Ako i Vi želite biti dio 17. Pannonian Challenge-a, osigurajte svoje mjesto u jednom od hotela ili privatnim apartmanima po povoljnim cijenama koje je Uniline pripremio za Vas.

Saznajte više

ŠIBENIK

Šibenik, grad na ušću rijeke Krke, središnji je grad centralne Dalmacije, nalazi se između Zadra i Splita, a smješten je na kamenitim obroncima krševite Dalmacije. Plavo more, koje čini najveći turistički resurs Šibenske rivijere, mediteranska klima, slikoviti pejzaži brojnih otoka, te blizina dvaju nacionalnih parkova, slapovi rijeke Krke i Kornatski otoci, čine Šibensku rivijeru posebno atraktivnu turističku destinaciju.

Rezerviraj

CRIKVENICA

Crikvenica, smještena u istočnom dijelu Kvarnerskog zaljeva, turistička destinacija Kvarnera koju u suštini čini kvarnerska rivjera. Turistički je Crikvenica na interesantnoj lokaciji što je s jedne strane blizu najljepših kvarnerskih otoka poput Krka i Raba, a s druge isto tako u blizini Like, dakle Parka prirode Sjeverni Velebit i malo dalje prekrasnih Plitvičkih jezera.

Istraži

INMUSIC FESTIVAL 2016 - ZAGREB

INmusic festival, jedan od najvećih open air festivala u Hrvatskoj, i ove godine u svom 11. izdanju svim okupljenima priuštit će pravi glazbeni spektakl zahvaljujući brojnim popularnim domaćim i inozemnim izvođačima. Kako bi i Vi bili djelom ovog trodnevnog glazbenog slavlja rezervirajte svoj smještaj u Zagrebu na vrijeme i budite bezbrižni i spremni za vrhunski provod.

Rezerviraj
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.