Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

Cavtat

Hotel CAVTAT

202,81 Kn

165,25 Kn

Porec

LAGUNA MATERADA

300,45 Kn

247,87 Kn

Lovran

Hotel PARK

292,94 Kn

232,85 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2016

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

Marunada – Tradicionalni festival kestena u Lovranu

Marunada, najpoznatiji festival kestena u Hrvatskoj i ove godine tradicionalno u mjesecu listopadu će se održati po 43. put u prekrasnom malom primorskom gradiću Lovranu, u samoj blizini Opatije.

Saznajte više

Wellness paketi

Živite i radite pod stresom? Osjećate se umorno? Osvježite vaše tijelo wellness programima i obnovite vašu životnu i radnu energiju.

Rezerviraj

Dani tartufa u Istri

Dani tartufa u Istri održavaju se od 6.09. – 30.11. diljem poluotoka, dok je vrhunac sezone za posebno cjenjeni bijeli tartuf mjesec Listopad te se u poznatom tartufartskom centru u Motovunu i njegovoj okolici održavaju razne gastro manifestacije u čast ovog plemitog sastojka.

Istraži

First minute 2017!

Za vaše ljetovanje u Hrvatskoj izaberite jednu on naših izuzetno povoljnih ponuda. Rezervirajte smještaj za ljeto 2017 u Hrvatskoj do 31.03.2017 . uz poseban popust.

Rezerviraj
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.