Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in
Check-out
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

Opatija

Hotel Istra

259,55 Kn

213,75 Kn

Medulin

PARK PLAZA BELVEDERE

725,21 Kn

603,07 Kn

Biograd na moru

Hotel Ilirija

732,84 Kn

610,70 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2016

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

First minute 2016!

First minute 2016 je idealna prilika za Vaše nezaboravno ljetovanje u jednoj od brojnih prekrasnih destinacija u Hrvatskoj! Za Vaše putovanje i odmor odaberite jednu od naših povoljnih ponuda te rezervirajte svoj smještaj do 31.03.2016. uz poseban popust od 5 - 20 % na hotele, turistička i apartmanska naselja. Iskoristite ovu izvrsnu priliku mogućnosti rezerviranja po povoljnim cijenama i omogućite si bezbrižno, zabavno i nezaboravno ljetovanje uz Uniline!

Saznajte više

All Inclusive Hoteli

All inclusive hoteli ponudit će Vam sve što trebate na jednom mjestu. Začinite svoje ljetovanje i odmor idealnim hotelskim smještajem gdje je sve uključeno u cijenu te jedino što vam preostaje je da se opustite i uživate u svim čarima brojnih destinacija u Hrvatskoj. Sunce, more, ljeto kao i posebno odabrana brojna gastronomska iznanađenja spravljena od lokalnih proizvoda i namirnica upotpunit će Vaš bezbrižan i zabavan odmor u Hrvatskoj!

Rezerviraj

CityBreaks

Kratak ali dinamičan bijeg u neke od najposjećenijih i najatraktivnijih gradova u Europi nikad nije bio dostupniji ni zanimljiviji. Uniline je pripremio odlične citybreaks ponude kako bi upoznali brojne kulturne zanimljivosti, prirodne atrakcije i najzanimljivije lokacije u Beogradu, Dubrovniku, Ljubljani, Sarajevu, Splitu ili Zagrebu. Istražite našu citybreak ponudu i krenite u dobrom i zabavnom društvu u obilazak koji će Vas sigurno oduševiti!

Istraži

Privatni Smještaj

Privatni smještaj idealno je rješenje za Vaš bezbrižan i spokojan odmor u jednoj od prekrasnih destinacija diljem Hrvatske. Istra, Kvarner ili Dalmacija oduševit će vas svojom raznolikošću i besprijekornom ljepotom kao i raznolikost smještaja koji je Uniline osigurao za Vas. Privatni apartmani i kuće za iznajmljivanje pravi su izbor za Vaš godišnji odmor na Jadranu i nezaboravan provod i ljetovanje!

Rezerviraj
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.