Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

Porec

Hotel VALAMAR RUBIN

345,49 Kn

285,40 Kn

Krk

Depandance TAMARIS

330,46 Kn

270,38 Kn

Sv. Filip i Jakov

Depandance VILLA DONAT

337,97 Kn

270,38 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2016

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2016

Wings for Life je međunarodna neprofitna zaklada usmjerena na istraživanje leđne moždine. Hrvatski Wings for Life World Run vraća se u predivan, pitoreskni grad Zadar. Sudjelujte i Vi u jedinstvenom, humanitarnom svjetskom eventu i posjetite prekrasne parkove prirode, nacionalne parkove i pitoreskne gradove na obali Dalmacije!

Saznajte više

MAKARSKA

Makarska, simpatičan gradić u južnoj Dalmaciji, smješten u prekrasnoj uvali podno planine Biokovo i jednog od najčišćih mora na Mediteranu. U zaleđu Makarske nalazi se jedno od najljepših planinskih dijela, kojeg čini planina Biokovo, zaštićeni Park prirode i kanjon divlje rijeke Cetine. Poseban štih Makarskoj daju i Ribarske noći, odnosno ljetne dalmatinske fešte, te Jazz festival koji se isto tako odvija u ljetnim mjesecima u Makarskoj.

Rezerviraj

ROVINJ

Rovinj, jedan od najljepših gradića na istarskoj obali, smješten je na njezinoj zapadnoj strani između Poreča i Pule. U turističkom smislu Rovinj nudi sve sadržaje koje svaka moderna destinacija ima u svojoj ponudi, od hotela, apartmana i kuća za odmor, bungalova, te svih popratnih sadržaja od bogate gastronomske ponude, noćnih zabavnih sadržaja, izleta brodovima u Limski kanal i sl. U Rovinju nalazi jedan od najljepših parkova šumski park Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo te močvara Palud.

Istraži

FESTIVAL VISUALIA 2016

Festival Visualia već treću godinu za redom, od 12. do 14. svibnja, osvjetlit će grad Pulu! Ne propustite biti i Vi dio audiovizualne priče, nezaboravnog doživljaja i potpuno novog iskustva te podržimo svi skupa produkciju mladih domaćih kreativaca, nove tehnološke izazove i ostale nove oblike umjetničkog izražavanja.

Rezerviraj
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.