Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Od

Do

Od

Do

Datum i vrijeme:

*Odaberite datum i vrijeme polaska ili datum i vrijeme dolaska u željeno mjesto.

Odaberite transfer ili pošaljite nam upit

Otkrijte naše

top ponude

Zadar

Hotel ZADAR

493,67 Kn

373,99 Kn

Porec

ASTRA

643,27 Kn

531,07 Kn

Mali Losinj

BOUTIQUE HOTEL ALHAMBRA

2.019,56 Kn

1.615,65 Kn

Zašto rezervirati kod nas?

100% SIGURAN UNILINE BOOKING! PLAĆANJE PUTEM KREDITNE KARTICE I BANKOVNOM DOZNAKOM.

Rezervirajte online i iskoristite najniže cijene za ljetovanje 2016

Ljetovanje u Hrvatskoj sa Unilineom: hoteli, apartmani, privatni smještaj, kuće, najam plovila i rent a car u Istri, Dalmaciji i Kvarneru. Rezervirajte svoj odmor online i pronađite sve bitne informacije o hrvatskim turističkim regijama i destinacijama u našem online turističkom vodiču.

UNILINE...

preporuka

Rent a Car

Uniline se može pohvaliti bogatim izborom vozila za najam kao vlasnik franšize Europcar rent a cara za Hrvatsku. Razvili smo vlastitu rent a car djelatnost s vrhunskim stručnjacima i perspektivnim djelatnicima koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe svih klijenata diljem naših poslovnica koje se nalaze na aerodromu Pula, aerodromu Rijeka, aerodromu Split, aerodromu Zadar, aerodromu Zagreb i aerodromu Dubrovnik. Nudimo Vam najbolji način za upoznavanje brojnih prirodnih ljepota, znamenitosti i turističkih atrakcija, rezervirajte svoj automobil uz Uniline rent a car i započnite s istraživanjem! Odličan provod, sigurnu i ugodnu vožnju želimo!

Rezerviraj

MEDULIN CRAFT BEER FESTIVAL

Medulin Craft Beer Festival pokrenut je 2015. godine zbog entuzijazma i velike ljubavi prema pivu. Odmah nakon prvog izdanja prerastao je u “NAJVEĆI PIVSKI FESTIVAL U OVOM DIJELU EUROPE“, kako su ga proglasili mediji.

Saznajte više

LAST MINUTE 2016

Pitate se gdje pronaći najbolje ponude za last minute ljetovanja u Hrvatskoj? Uronite u kristalno čisto Jadransko more uz naše last minute ponude za ljetovanje na Jadranu.

Rezerviraj

ADRIA SUMMER FEST 2016

Adria Summer Fest Team u suradnji sa Općinom i TZ Medulin organizara bogati zabavni program za sve posjetitelje željne kvalitetne zabave i jakih koncerata. Kako bi i Vi bili dijelom ovog senzacionalnog događaja, Uniline je za Vas pripremio posebne pakete koji uključuju smještaj i ulaznice. Odaberite i rezervirajte svoj paket!

Istraži

Privatni apartmani

Odaberite smještaj u privatnom apartmanu i provedite odmor u nekom od prekrasnih gradića na Hrvatskoj obali!

Rezerviraj
Otkrijte naše

destinacije

Istra

Istraži

Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.