Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Baška Voda: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Dalmacija, Hrvatska)

B

Baška Voda je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta Makarske rivijere. Baška Voda je udaljenena 15 km od Makarske u pravcu Splita. Ova mjesto je grad zabave, sporta i mladih. Tijekom ljeta održavaju se različite predstave, koncerti, izložbe i manifestacije poput "Ribarskih večeri".
Plaže u Baškoj Vodi prekrasne su i dugačke i po nekoliko kilometara.Nitko ne može ostati ravnodušan na ljepotu kristalno plavog mora koje pere beskrajne šljunčane plaže. Baška Voda nosi Plavu zastavu, međunarodno priznanje za kvalitetu i čistoću okoliša.

Atrakcije u Baškoj Vodi

Hotel Horizont Baška Voda

1. Hotel Horizont Baška Voda - Hotel Horizont smješten je na prekrasnoj lokaciji uz promenadu i u okruženju borove šume, svega 50 metara od mora i centralne plaže, samo 200 metara od centra Baške Vode. Hotel Horizont je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom, centralnom dijelu, Jadranske obale. Hotel Horizont Baška Voda smješten je na predivnoj lokaciji podno Biokova. Od centra Baške Vode dijeli ga par stotina metara.

Turizam U Baškoj Vodi

Baška Voda Zlatni rat
Baška Voda plaža
Baška Voda noć

Na obroncima planine Bikovo leži grad Baška Voda gdje svoj odmor provodi većina turista Makarske rivijere. Baška Voda nudi razne rekreativne i sportske programe, prekrasne pješčane i šljunčane plaže, razne sportske terene, škole ronjenja, vezove za brodove, itd.. Večeri su u hotelima u Baškoj Vodi ispunjene organiziranim kulturno-zabavnim programima i animacijom za goste. Baška Voda se prvi put spominje 1688. godine. Kao svjedočanstvo o svojoj dugoj povijesti i tradiciji Baška Voda ima mnogo povijesnih i kulturnih spomenika, među kojima vrijedi spomenuti crkvu Sv. Lovre (sagrađenu 1750), crkvu Sv. Nikole (zaštitnika putnika i mornara), grobove s urnama, svjetiljkama te nakit i novac koji je pripadao Aleksandru Sever Aurelijanu.

U ponudi ukupno 78 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.