Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

OTOK BRAČ: hoteli, apartmani i privatni smještaj

O

Brač, najveći otok u Dalmaciji, i jedan od najvećih u Jadranskom moru, nalazi se između Splita i otoka Hvara. Brač je u svijetu postao poznat po bijelom bračkom kamenu od kojeg su napravljene neke od najpoznatijih svjetskih građevina poput Bijele kuće, Reichstag u Berlinu ili Parlamenta u Beču.

Atrakcije na Braču

Hotel BLUESUN GRAND HOTEL ELAPHUSA - Bol

1. Hotel Bluesun Grand Hotel Elaphusa - Bol - Jutro okupano sunčanim zrakama, mirisi mediteranskog bilja, sjena stoljetnih borova – san je koji se ostvaruje u Bluesun hotelu Elaphusa u Bolu na Braču. Tek kratka šetnja dovest će vas do glasovite plaže Zlatni rat, a kristalno čisto more mami vas da zaronite i osjetite osvježenje. Bluesun hotel Elaphusa sa svojim pažljivim osobljem i mnoštvom sadržaja rado će ispuniti svaku želju čineći vaš odmor nezaboravnim.

Hotel Amor Supetar

2. Hotel Amor Supetar - Novootvoreni hotel Amor na otoku Braču spoj je vrhunske udobnosti i ugodne domaće atmosfere. Hotel Amor idealan je izbor za zahtjevne goste koji se uz vrhunski komfor i raznolike sadržaje žele opustiti od svakodnevnog stresa. Hotel Amor inspiracija je za parove koji u miru stoljetnih bračkih maslina dolaze učvrstiti svoju vezu. Interijer kojim dominiraju staklo i kamen fascinira svojom prozračnošću i toplinom. Profesionalno i gostoljubivo osoblje hotel Amor učinit će sve da u ovoj oazi mira i privatnosti doživite Mediteran kakav je nekad bio.

Hotel BLUESUN HOTEL BORAK - Bol

3. Hotel Bluesun Hotel Borak - Bol - Skriven u prirodnoj hladovini, neposredno uz šetnicu koja povezuje najpoznatiju jadransku plažu Zlatni rat s pitoresknim dalmatinskim mjestom Bol, smješten je hotel Riu Borak. Tek korak od mora i prekrasnih otočkih plaža, okružen borovima i ukrasnim mediteranskim raslinjem, hotel Borak nudi široku lepezu sadržaja koji će udovoljiti svim željama gostiju.

Turističko i kulturno središte

Turizam na Braču

Brač
Surfanje Brač
Bol

Danas otok Brač ima bogatu turističku ponudu u ljetnim mjesecima. Mjesta poput Bola, Supetra, Milne, Sumartina tipična su dalmatinska otočka mjesta i turistička središta na otoku Braču gdje može izabrati smještaj u nekom od hotela, apartmana ili turističkih naselja.
Želite li se zabaviti na jednoj od najpoznatijih plaža na Jadranu, u Bolu, osjetiti sve ljetne radosti i provesti vaše ljetovanje na jednom od najatraktivnijih otoka Dalmacije, Brač je otok koji će svakako ispuniti vaša očekivanja. U susjedstvu se nalazi Split, Hvar, Korčula do kojih vrlo jednostavno možete napraviti izlet. Ako se odjednom nađete usred nekakve fešte, karnevala u Bolu, zabavite se u čarima dalmatinskih otoka, zbog toga su i privlačni.
Za odmor na otoku Braču, odaberite hotel Riu Bonaca.

Kultura i povijest Brača

Brač ronjenje
Brač
Bol

Posebna atrakcija na otoku Braču je Zmajeva špilja u selu Murvice, koja je u XV st. bila hram glagoljaških svećenika, a i danas još živi legenda ili mit o jednookom divu Orkomarinu. Nadalje, interesantna je i špilja Kopačina, gdje su nađeni najstariji tragovi pretpovijesnog čovijeka na otoku Braču. Također su zanimljiva umjetna jezerca (Nerežiške vode) iz doba austro-ugarske koja su danas dom mnogobrojnih zlatnih ribica. Brač je otok knjige što potvrđuje iznimno visok broja knjiga po stanovniku otoka, ali i Pustinja Blaca gdje se nalazi bogata knjižnica s brojnim rukopisima na poljičkom (hrvatska čirilica).

U ponudi ukupno 239 objekata.
otok
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.