Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

BRELA: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Dalmacija, Hrvatska)

B

Brela su jedno od najpopularnijih turističkih mjesta Makarske rivijere. Brela - 15 km od Makarske u pravcu Splita. Ovo mjesto je grad zabave, sporta i mladih. Tijekom ljeta održavaju se različite predstave, koncerti, izložbe i manifestacije poput "Ribarskih večeri".
Plaže rivijere Brela prekrasne su i dugačke i po nekoliko kilometara. Nitko ne može ostati ravnodušan na ljepotu kristalno plavog mora koje pere beskrajne šljunčane plaže. Brela nosi Plavu zastavu, međunarodno priznanje za kvalitetu i čistoću okoliša.

Atrakcije u Brelama

Hotel Marina Brela

1. Hotel Marina Brela - Smješten uz more, u neposrednoj blizini glasovite plaže Punta Rata, koju je časopis Forbes uvrstio na popis 10 najljepših svjetskih plaža kao najljepšu u Europi, Bluesun hotel Marina u Brelima kod Makarske mjesto je gdje ćete pronaći užitak odmora.

Hotel Berulia Brela

2. Hotel Berulia Brela - Hotel Berulia all inclusiv nalazi se u mjestu Brele blizu Makarske. Prekrasna plaža bijelih oblutaka, smiraj bonace i izuzetno gostoljubivo osoblje očaravaju na prvi pogled.

Turizam u Brelima

Brela Zlatni rat
Brela plaža
Brela noć

U posljednjih nekoliko desetljeća, Brela su postale jedno od najtraženijih i ekskluzivnijih destinacija u Dalmaciji, prvenstveno zahvaljujući nevjerojatnim prirodnim ljepotama, romantičnim pješćanim i šljunčanim plažama duž kojih su u sjeni borova smješteni moderni hoteli i turistička naselja bogata različitim sadržajima. Simbol Brele je glasovita plaža Punta Rata sa prirodnim fenomenom, stijenom okruženom kristalnim morem o kojoj postoje razne legende o tome kako je nastala. Osim glasovite plaže Punta Rata, Brela slovi kao jedno od mjesta s najviše 'bijelih plaža' na Jadranu, među kojima su poznate još i Soline i Stomarica.

U ponudi ukupno 74 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.