Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

City break: Hrvatska - odredište za kratki gradski odmor

C

Želite upoznati najvažnije gradove u Hrvatskoj ili njenoj okolici? Planirate gradski predah (City Break) kako bi upoznali njihove običaje i kulturnu baštinu? Pripremili smo za Vas izbor gradskih hotela u Zagrebu, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku i drugim gradovima regije kako bi vam pomogli pri izboru Vašeg City Breaka.

City break

Gradovi u Hrvatskoj i okolici, u svojoj turističkoj ponudi, sve više se profiliraju kao city break destinacije ili odredišta kratkog gradskog odmora. Osim međunarodne pristupačnosti, kvalitetnih hotela i gastronomije posjetiteljima nude i brojne atrakcije, manifestacije, festivale te druga događanja. City Break programi podrazumjevaju dvodnevni ili trodnevni posjet nekom gradu, obilazak njegovih kulturnih i povijesnih znamenitosti te upoznavanje s gastronomskom ponudom odredišta.

Nadamo se da će Vam izbor hotela iz naše ponude pomoći u organizaciji Vašeg putovanja, a za sve detalje i rezervacije slobodno nam se obratite.

U ponudi ukupno 24 objekata.
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.