Odmor i ljetovanje u Hrvatskoj: on-line rezervacija smještaja

Hotel PLAŽA - Omiš

Lokacija:  Hrvatska  >  Dalmacija  >  Omiš
Prikaži kartu Moj izbor
Općenito
Galerija slika
Lokacija
Mišljenje gostiju


5.0
Srednja ocijena
Hotel Plaža nalazi se u Omišu na Makarskoj rivijeri. Hotel Plaža potpuno je preuređen i kategoriziran s četiri zvjezdice. Odabirom hotela Plaža svaki trenutak Vašeg boravka u Omišu biti će trenutak za pamćenje.

Dodatni popusti

01.01.2015 - 31.12.2015
10%
Popust za rani booking
Mjesto
Omiš
Rivijera
Regija
Omiš - Omiš je slikovit gradić u srcu Dalmacije i nalazi se na ušću rijeke Cetine. Svi oni koji žele pobjeći od gradske buke na ovom području možete pronaći mir u prirodi i malim ribarskim mjestima na rivijeri. A oni koji žele aktivan odmor na pravom su mjestu (rafting na rijeci Cetini, slobodno penjanje, paraglaiding, ronjenje, jedrenje, odbojka na pijesku, tenis i dr.) Ukratko, možete uživati u svim sportovima na zemlji, na vodi i u zraku.
Grad Omiš zbog jedinstvenog položaja, opkoljen strmim liticama, rijekom Cetinom i morem daje impozatan krajolik pa eko-turizam u seoskim domaćistvima i sportovi kao rafting na brzacima Ce omiš ostali 93.493177 omiš umirovljenici 36.9863

Ocjeni objekt

Hotel PLAŽA - Omiš - Mišljenje gostiju

anchy
28.05.2007
5.0

sve je u omišu odlièno, brajo mili

Kada želite boraviti u objektu?

Molimo unesite datume da bismo provjerili raspoloživost

Opis

Kategorija
Check-in
00:00
Check-out
00:00
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića. U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, OK mi je, ne prikazuj mi više ovu poruku!