Odmor i ljetovanje u Hrvatskoj: on-line rezervacija smještaja

Kamp RAPOĆA - Nerezine

Lokacija:  Hrvatska  >  Otoci  >  Lošinj
Prikaži kartu Moj izbor
Općenito
Galerija slika
Lokacija
Mišljenje gostiju


"Kamp Rapoća nalazi se u mjestu Nerezine na samom početku otok Mali Lošinj. Kamp je smješten u borovoj šumi, uz more, uz prekrasnu šetnicu. Plaža u kampu Rapoća je kamenita sa betoniranim sunčalištima. U kampu se nalazi i restoran, market, pekara, a tu su"
Kamp Rapoća nalazi se u mjestu Nerezine na samom početku otoka Mali Lošinj. Kamp je smješten u borovoj šumi, uz more, uz prekrasnu šetnicu. Plaža u kampu Rapoća je kamenita sa betoniranim sunčalištima. U kampu se nalazi i restoran, market, pekara, a tu su i dječja igrališta i ostali sportski sadržaji. Rapoća ima i malu lučicu. U blizini se nalazi planina Osoršćica (588 m) sa označenim planinarskim stazama i domom za okrijepu, za one koje vole šetnju i planinarenje.

Dodatni popusti

24.04.2015 - 06.06.2015
Posebna ponuda - za plaćenih 12 dana noćite 14 dana
12.09.2015 - 27.09.2015
Posebna ponuda - za plaćenih 12 dana noćite 14 dana
24.04.2015 - 06.06.2015
Posebna ponuda - za plaćenih 6 dana noćite 7 dana
12.09.2015 - 27.09.2015
Posebna ponuda - za plaćenih 6 dana noćite 7 dana
Mjesto
Mali Lošinj
Rivijera
Regija
Mali Lošinj - Mali Lošinj, čiji počeci sežu u 12. stoljeće, najveći je otočni grad na Jadranu. Zadivit će vas brojnim crkvama i umjetničkim djelima, među kojima posebno mjesto zauzima antički brončani kip grčkog atleta Apoksiomena, nedavno pronađen u lošinjskom podmorju, star oko 2000 godina.
Lungomare staze prate obalu otoka prolazeći brojnim uvalama kroz stoljetnu borovu šumu i povezuju Mali s Velim Lošinjem. Obratite pažnju na brojne stare crkve, kulu podignutu u 15. stoljeću radi obrane luke pred gusarskim nasrtajima s mora, ribarsku lučicu Rovensku s prekrasnom plažom, lukobranom i ribarskim ugođajem, park šumu i čuveno klimatsko lječilište 'Podjavori'.
Uz brojne sportske aktivnosti, na raspolaganju su vam i izleti na obližnje otoke te organizirani ribarski i ronilački izleti. Upoznajte bogatu tradiciju Lošinja i ljepotu očuvane prirode, život stada ovaca i proizvodnju sira, život pčela i proizvodnju meda. Posjetite stari mlin za masline, uživajte u mirisima ljekovitog bilja…

Ocjeni objekt

Kamp RAPOĆA - Nerezine - Mišljenje gostiju

Kada želite boraviti u objektu?

Molimo unesite datume da bismo provjerili raspoloživost

Opis

Check-in
16:00
Check-out
10:00
Lift

Sadržaj objekta

Parking
U sklopu objekta
Besplatan
Sport i relax
Beach volley
Wireless Internet
Internet (uz nadoplatu)
Ostali sadržaji
Aperitiv-caffe bar

Udaljenosti

More
0m
Plaža
0m
Centar grada
300m
Plaža FKK
17000m
Restoran
200m
Disco club
17000m
Doktor / bolnica
500m
Autobusna stanica
500m
Pošta
500m

Plaža - Okolina

Opis najbliže plaže
Stjenovita
Pješčana
Cementirana / betonirana
Lokacija
U šumi
Kraj plaže
U turističkom mjestu
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića. U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, OK mi je, ne prikazuj mi više ovu poruku!