Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in
Check-out

Konobe u Hrvatskoj

Posjetite konobe, agroturizam, seoska domaćinstva i pršutane u Hrvatskoj!

Želite li doživjeti gastro užitak na jedan poseban domaći način? Mnogobrojne konobe, pršutane farme, seoska domaćinstva te agroturizam čine Hrvatsku nezaobilaznom gastronomskom destinacijom.

Istarske konobe poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe u Istri, Dalmaciji i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku!

Agroturizam i seoska domaćinstva

Pobjegnite iz gradske gužve te se vratite prirodi i njezinoj ljepoti. Uživajte u miru i tišini te doživite buđenje uz svjež zrak i cvrkut ptica. Čarobni krajolici, zelenilo i mir učinit će Vaš odmor nezaboravnim dok će Vas domaći specijaliteti spremljeni na tradicionalni način dodatno razmaziti. Agroturizam i seoska domaćinstva u Hrvatskoj idealna su prilika da djeca vide domaće životinje i zaigraju se na prekrasnim livadama.


Konobe, pršutane, agroturizam i seoska domaćinstva u Hrvatskoj

Istarska konoba Buići mjesto je u kojem se itekako drži do ukusne i zdrave hrane! Ova simpatična konoba u kojoj se sva jela pripremaju na domaćem maslinovom ulju iz vlastite uljare otvorila je svoja vrata davne 1984. godine, od kada uspješno posluje na glavnom ulazu u grad Poreč - unutar velike hrastove šume s parkiralištem od 1000 metara kvadratnih za automobile i autobuse.

Istarska konoba Buići predstavlja se vrhunskom kvalitetom koja se očituje pri svakom koraku kod pripreme hrane, od namirnica, pa sve do začina. Među glasovitim specijalitetima ove tipično istarske konobe nalaze se mesne plate s tartufima i vrganjima, domaći pršut i istarski sir, svježe ulovljena jadranska riba, a tu su i razna jela 'pod čripnjon' i sa grila.

Vješti kuhari Istarske konobe Buići ova, kao i još mnoga jela spravljaju na kaminu, pred znatiželjnim pogledima domaćih i stranih posjetioca, a posebnu pozornost gastronomski majstori posvećuju i dekoraciji jela.

Jedna od posebnosti Istarske konobe Buići također je i zbivanje koje se tijekom ljetnih mjeseci održava svake nedjelje. Riječ je o istarskom narodnom folkloru, uz riblju večeru. Savršeno, zar ne?
Odaberi
U srcu Istre, nalazi se vinska konoba Geržinić čija su vina nagrađivana te njegovana pod stručnom paskom enologa. Degustirajte crna i bijela vina i odlično maslinovo ulje, uz priču o nastajanju i njezi vina i maslinovog ulja.
Odaberi
U šumovitom okruženju, nedaleko od Nacionalnog parka Krka te svega 17 km od Šibenika, nalazi se staro težačko selo Radonić. Ovdje smješteno seosko domaćinstvo obitelji Kalpić za vas poslužuje tradicionalna dalmatinska jela spravljena od ekološki proizvedene hrane! Naravno, tu su i nezaobilazna izvrsna vina koja u Kalpića možete kušati, a koja savršeno prate mirise i okuse različitih mesnih menua... Osim rustikalne konobe, na imanju obitelji Kalpić vidjet ćete i šest slikovitih kamenih kućica, a prepoznatljivo autohtono uređenje prevladava i u prekrasnom vrtu te gotovo bajkovitom dvorištu u kojem se nalaze potok i sjenica. Daleko od gradske vreve, u ugodnom ambijentu okruženim divljom prirodom, vaši ljubazni domaćini učinit će da se osjećate kao kod kuće. Nagradite sebe, vaše najmilije ili prijatelje boravkom u ovoj idiličnoj sredini jer je iskustvo sa imanja obitelji Kalpić nešto što se zauvijek pamti!
Odaberi
Autohtona konoba smještena na samom ulazu u Vrbnik. Interijer u kamenu i drvu, za pravi ugođaj degustacija odlične vrbničke žlahtine, pršuta, sira; kao i izvrsnih slatnik delicija.
Odaberi
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.