Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

OTOK KRK: hoteli, apartmani, privatni smještaj

O

Krk je najveći otok u Hrvatskoj, smješten u Kvarnerskom zaljevu, koji je od 1980. godine i povezan s kopnom, Krčkim mostom.

Atrakcije na Krku

Hotel Corinthia Baška

1. Hotel Corinthia Baška - Hotelski kompleks Corinthia sastoji se od 3 međusobno povezana dijela; Corinthia I i Corinthia. Smješten je uz veliku plažu i sagrađen je u tri faze. Zajedno sa svojom središnjom jezgrom, završenom 1999. godine, predstavlja srce turizma u ovom čarobnom dijelu Jadrana. Stalno obnavljanje hotela s ciljem pružanja usluge najviše kvalitete, probrana i raznovrsna gastronomska ponuda zajedno sa rekreacijskim sadržajem, nagrađeni su sve brojnijim dolascima gostiju te sezonom koja je produljena do jesenskih mjeseci.

Hotel Jadran Njivice

2. Hotel Jadran Njivice - Hotel Jadran moderan je hotel sa tri zvjezdice smješten na samoj plaži i udaljen cca 200 m od centra mjesta Njivice na otoku Krku. Sve sobe hotel i zajedničke prostorije su klimatizirane.

Hotel Dražica Krk

3. Hotel Dražica Krk - Hotel Dražica na Krku nalazi se u neposrednoj blizini mora. Prijemni hol s recepcijom i mjenjačnicom nalazi se u prizemlju hotela. Sefovi za pohranjivanje novca i dragocjenosti smješteni su odmah pored recepcije i uz uslugu dnevnog boravka i uslugu pranja i peglanja, predstavljaju jednu od dodatnih usluga koje hotel Dražica pruža gostima.

Turističko i kulturno središte

Turizam na Krku

Krk centar
Šilo
Krčki most

Na otoku Krku nalazi se i Riječki aerodrom, što Krk čini lako dostupnom turističkom destinacijom. Od mjesta, gradova i naselja na otoku Krku, izdvajamo ona gdje možete rezervirati smještaj za odmor i ljetovanje u brojnim hotelima na Krku, privatnim apartmanima i kućama za odmor, te u depadansu Marina u Omišlju.

Gradovi

Krk panorama
Baška
Baška

Baška - Baška je malo turističko mjesto smještena u blagoj uvali na jugoistočnoj obali Krka, 19 km od grada Krka. Okružena vinogradima i maslinicima s pogledom na otočić Prvić, Baška je postala jedna od najpoželjnijih destinacija na Kvarneru. Poznata je po 2 km dugoj šljunčanoj plaži, čistom moru i prirodnim ljepotama. Plaža u Baškoj nudi razne sportsko rekreativne sadržaje i pogodna je za obitelji s djecom i ljubiteljima sporta. U blizini plaže nalazi se većina hotela i apartmana.
Početak turizma u Baškoj vezan je uz 1904., kada je utemeljeno Društvo za proljepšavanje grada. Nedugo potom otvoren je prvi hotel Tomislav (1906.), uređeno prvo kupalište (1908.), a god. 1911. Čeh E. Geistlich gradi moderni hotel Baška. Baška je također i kulturno-povijesno središte. O tome svjedoči 900 godina stara Bašćanska ploča koja je najstariji pisani spomenik hrvatske kulture a pronađena je u crkvi Sv.Lucije. Rezervirajte svoj smještaj i ljetujte u Baški na otoku Krku.

Krk - Na otoku Krku nalazi se istoimeno mjesto Krk, okruženo zidinama iz rimskoga doba i bogato tipičnim uskim uličicama iz tog doba, te kulturnom ostavštinom.

Njivice - Nadalje, tu su Njivice u uvali Beli Kamik na zapadnoj obali otoka Krka. Njivice su nekada bile ribarsko naselje koje je zahvaljujući ulaganjima, cestovnom i zračnom povezanošću danas poznato turističko središte gostiju iz europskih i ostalih zemalja. Preporučujemo posjetiti župnu crkvu Uznesenja Marijina, gradsku ložu iz XVI. stoljeća, kapela Sv. Antona iz VI. Stoljeća i galerije 'Lapidarij', 'Art' i 'Njivice'. Za ugodan boravak u Njivicama potrudit ćemo se mi i hotel Jadran.

Omišalj - Još jedno turistički interesantno i povijesno kulturalno zanimljivomjesto na otoku Krku, smješten na sjeverozapadnom dijelu otoka Krka, koje slavi i svojh 100 godina turizma u Omišlju. Prometno je Omišalj na Krku dobro povezan obzirom da je na njegovoj sjevernom dijelu gdje je i sam Krčki most, a tu je i Riječki aerodrom.
Za ugodan boravak i ljetovanje u Omišlju na otoku Krku tu je hotel Adriatic i osoblje hotela.

U ponudi ukupno 165 objekata.
Pokaži na karti
Hotelski kompleks Corinthia sastoji se od 3 međusobno povezana dijela; Corinthia I i Corinthia. Smješten je...
Udaljenost od plaže:

50 m

Sadržaji:
-10%
Odaberi
Kvarner krk baška
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.