Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

MAKARSKA: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Dalmacija, Hrvatska)

M

Makarska, simpatičan gradić u južnoj Dalmaciji, smješten u prekrasnoj uvali podno planine Biokovo i jednog od najčišćih mora na Mediteranu. Makarska je središnje turističko mjesto u cijeloj Makarskoj rivijeri, koja se proteže od Brela do Gradaca. Makarska je rivijera, rivijera dugih šljunčanih plaža, rivijera prekrasne obale, mora i sunca, koje dalmatinsko ljeto čine toplim i nezaboravnim.

Atrakcije u Makarskoj

Hotel Dalmacija Makarska

1. Hotel Dalmacija Makarska - Hotel Dalmacija s 3 zvjezdice predstavlja hotel s osobnom pričom. Hotel Dalmacija nalazi se u Makarskoj i ima 190 soba. Sve sobe hotela su opremljene satelitskom TV, minibarom, izravnim telefonom. U hotelu Dalmacija se nalazi looby-bar, pool-bar, kockarnica, otvoreno plivalište, dječje plivalište, prodavaonica suvenira, kiosk, TV salon, salon. Hotel Dalmacija prvi je suvremeni makarski hotel koji je sjedinio suvremenost s dražima tradicije.

Hotel MeteorMakarska

2. Hotel Meteor Makarska - Udobnost, suvremena arhitektura uklopljena u more, plažu i obalu glavne su karakteristike hotela Meteor. Hotel Meteor nalazi se u Makarskoj i raspolaže s 275 soba, klimatiziranih, te opremljenih satelitskom TV, minibarom i izravni telefonom. Svaka je soba hotela mali apartman, svaki je apartman mala ladanjska kuća, dnevna i noćna razonoda, jer je hotel Meteor u svemu iznimka.

Hotel Biokovo Makarska

3. Hotel Biokovo Makarska - Hotel Biokovo nalazi se u centru Makarske, na samoj rivi, 150 m od plaže, 80 km od zračne luke Split, te 60 km od svetišta Međugorje. Ugodnim ambijentom, lokacijom i kvalitetnim sadržajima, hotel Biokovo idealan je smještaj za poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Makarskoj

Makarska plaža
Makarska more
Makarska panorama

U zaleđu Makarske nalazi se jedno od najljepših planinskih dijela, kojeg čini planina Biokovo, zaštićeni Park prirode i kanjon divlje rijeke Cetine. Izletničke mogućnosti ovog kraju su doista široke. Ljubitelji adrenalinskog turizma zasigurno će se pronaći u raftingu na divljim vodama rijeke Cetina, dok drugi mogu cjelodnevnim izletima po kanjonu na rijeci Cetini uživati u divljini ili planinskim stazama na Biokovu promatrati svijet ´od gore´.

Povijest i Kultura Makarske

Makarska centar
Makarska noću
Makarska plaže

U Makarskoj sve je na neki način povezano s morem, te tako u Makarskoj postoji Muzej školjki u Franjevačkom samostanu, gdje se nalazi i kolekcija školjki iz cijelog svijeta, inače svjetski poznata zbirka školjaka. Poseban štih Makarskoj daju i Ribarske noći, odnosno ljetne dalmatinske fešte, te Jazz festival koji se isto tako odvija u ljetnim mjesecima u Makarskoj.

U ponudi ukupno 487 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.