Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

MEDULIN: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Istra, Hrvatska)

M

Medulin, malo ribarsko mjesto, udaljeno svega nekoliko kilometara od Pule, zadnjih je desetljeća snažno razvilo turistički potencijal, te se razvilo u značajan turistički centar Istre i Hrvatske.

Atrakcije u Medulinu

Hotel Belvedere Medulin

1. Hotel Belvedere Medulin -Hotel Belvedere Medulin smješten je pored obale koja se blago spušta prema moru, u gradiću Medulinu, 10 km udaljenom od povijesnog centra Pule te svega 5km od mjesta Premantura. Hotel Belvedere otvoren je tijekom cijele godine. Ima dva krila i raspolaže s 450 moderno i udobno opremljenih soba raspoređenih na četiri kata, s telefonom i satelitskom TV.

Turističko naselje Ai Pini Medulin

2. Turističko naselje Ai Pini Medulin - Turistički kompleks Ai Pini Medulin čine 63 stambene jedinice moderno opremljene, sa satelitskom TV, i raspoređene u nizu od po 4 - 8 apartmana, razmještene u krug s unutarnjim parkom.

Turizam u Medulinu

Medulin
Medulin plaža
Medulin centar

Gradić Medulin obiluje prekrasnim plažama gdje se nalaze i najveći smještajni kapaciteti Medulina, kategorizirani hoteli koji gostima pružaju neposredan kontakt s morem i plažama, te u potpunosti osiguravaju sve radosti ljetovanja na moru. Osim brojnih hotela, Medulin raspolaže i značajnim i raznovrsnim turističkim smještajem u privatnim apartmanima i kućama, u kojima će također gosti naići na određenu kvalitetu turističke usluge. Nakon cijelog dana kupanja moru, sunčanja na plaži, te ostalim ljetnim morskim radostima kao što su skijanje na vodi, surfanje, ronjenje i sl., kojima Medulin obiluje, večernji dio dana zasigurno će obogatiti i raznovrsna gastronomska ponuda, koju čine mnogobrojni riblji restorani, pizzerie i ostali lokali u centru Medulina. Šetnja rivom uzavrelim ljetnim večerima također će mnoge ispuniti, a za ´noćne ptice´ tu je i noćni sadržaj u Medulinu, barovi, zabavni centar, disco club i sl.

U ponudi ukupno 96 objekata.
medulin pula
pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.