Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

NOVI VINODOLSKI: Hoteli, apartmani i privatni smještaj (Kvarner, Hrvatska)

N

Novi Vinodolski, još jedna kvarnerska destinacija, odnosno malo turističko mjesto podno Velebita ili točnije u Velebitskom kanalu. Slične je lokacije kao i obližnja Crikvenica, ... ispred otok Krk , iza Sjeverni Velebit.

Atrakcije u Novom Vinodolskom

Hotel The View Novi Vinodolski

1. Hotel The View Novi Vinodolski - Upoznajte NOVI SPA HOTELS & RESORT, jedinstveni luksuzni resort na plaži u Hrvatskoj, gdje se ljepote kristalno čistog Jadranskog mora i nezagađenih šumovitih obronaka u zaleđu mješaju s bogatom ponudom i personaliziranom uslugom. Svejedno da li dolazite na obiteljski odmor, romantični vikend u dvoje, neki od naših SPA programa, poslovni put ili aktivan sportski odmor, NOVI SPA HOTELS & RESORT će Vam pružiti nezaboravno iskustvo koje nalazite samo u najboljim svjetskim resortima.

Apartmani Novi Novi Vinodolski

2. Apartmani Novi - Novi Vinodolski -Luksuzni apartmani Novi, Novi Vinodoslki ...riješite se stresa i doživite mnoštvo nezaboravnih trenutaka uz predivno more i obalu razigranu prirodnim šljunkovitim plažama i kamenitim uvalama. Kristalno bistro more, blagi uvjeti mediteranskog podneblja i strujanje gorskog zraka iz neposrednog zaleđa Novog Vinodolskog istinska su hrana za duh i tijelo. Odmorite se u luksuznim apartmanima u zelenoj oazi.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Novom Vinodolskom

Novi Vinodolski
Novi Vinodolski plaža
Novi Vinodolski plaža

Novi vinodolski prometno je jako dobro povezan. Udaljen je svega 30-ak kilometara od Riječkog aerodroma na Krku, te 50-ak od autoceste Zagreb-Split (Dalmatina).

Povijest i kultura

Novi Vinodolski sport
Novi Vinodolski hrana
Novi Vinodolski vino

Osim turizma, povijesno je Novi Vinodolski važan zbog Vinodolskog Zakonika, jednog od najvažniji dokumenata iz Srednjeg vijeka (1288.g.). Novi Vinodolski krasi i njegova starogradska jezgra, ostaci samostana Paulini, frankopanski dvorac sa 4 kule, kuća braće Mažuranić i još mnogo toga.

U ponudi ukupno 98 objekata.
kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.