Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

OPATIJA: hoteli, apartmani i privatni smještaj u Opatiji (Kvarner, Hrvatska)

O

Tko još nije čuo za Opatiju? Turističko odredište sa najduljim stažem na Jadranu. Smještena u Kvarnerskom zaljevu na sjeveroistočnoj obali poluotoka Istra, Opatija ugoščuje turiste iz cijelog svijeta već više od stoljeća.

Atrakcije u Opatiji

Hotel Milenij Opatija

1. Hotel Milenij Opatija - Hotel Milenij u Opatiji gostima stavlja na raspolaganje ukupno 125 soba i apartmana vrhunskog komfora i elegancije. Smještajni kapaciteti hotela Milenij podijeljeni su u kategorije po kvaliteti sadržaja: standard, comfort, superior, de luxe, apartman, superior apartman i rezidencijalni apartman.

Hotel Admiral Opatija

2. Hotel Admiral Opatija - Na opatijskom šetalištu, u samom centru događanja, hotel Admiral nudi aktivan ali komforan odmor. Mnoštvo sadržaja zadovoljit će sve koji od odmora očekuju više od mira i uživanja u prirodi. Poslovni ljudi i tvrtke naći će potpunu potporu za svoj rad, ali i vrhunske sadržaje za opuštanje.

Hotel Bristol Opatija

3. Hotel Bristol Opatija -Svojim veličanstvenim oblikom i izvedbom balkona u kovanom željezu, hotel Bristol u Opatiji nastavlja zračiti carskim raskošnom pružajući gostima osjećaj ekskluzivne, diskretne atmosfere. Bečka Kavana Palme hotela Bristol i prostran restoran sa svojim impozantnim interijerom, u svakome će probuditi osjećaj izobilja monarhijskog razdoblja, nudeći specijalitete domaće i internacionalne kuhinje.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Opatiji

Opatija plaža
Opatija centar
Opatija centar grada

Opatijska rivijera, kao hotelski i wellness centar, zadnjih se godina vraća na ljestvice elitnih destinacija na Mediteranu. Zato su tu i brojni hoteli visoke kategorije kao što je Hotel Palace Bellevue ili Grand Hotel Adriatic.
Uz pješčane i šljunčane plaže, kilometre šetališta, obilje zabave Opatija vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Rezervirajte smještaj u nekom od naših hotelskih resursa u Opatiji i provedite Vaš odmor u jednom od najljepših hotelskih destinacija na Jadranu.

Povijest i kultura Opatije

Opatija Kvarner
Opatija plaža
Opatija panorama

Prvi put Opatija se spominje sredinom XV st., a samo ime Opatija potječe od benediktinske opatije Sv. Jakova. Otkada je Opatija dobila prvi hotel krajem 19. stoljeća, a ubrzo i mnoge druge hotele i luksuzne ville, te su prvi riječani, talijani i austrijanici počeli posječivati Opatiju, mnoge su i poznate osobe, princeze, kraljevi koje su posjetile ovo mondeno ljetovalište.

U ponudi ukupno 175 objekata.
Pokaži na karti
Suvremeni interijer Design Hotel Astoria u Opatiji pruža posebno toplu dobrodošlicu pritom povezivajući...
Udaljenost od plaže:

100 m

Sadržaji:
Odaberi
Pokaži na karti
Svojim veličanstvenim oblikom i izvedbom balkona u kovanom željezu, hotel Bristol u Opatiji nastavlja...
Udaljenost od plaže:

100 m

Sadržaji:
Odaberi
kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.