Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

OTOCI - Hoteli, apartmani i privatni smještaj na Hrvatskim otocima

O

Hrvatska, zemlja s više od tisuću otoka, čistog mora, predivnih uvala i plaža jedinstvena je turistička destinacija. Iako najvećim dijelom nenaseljeni, jadranski otoci imaju određen smještajni kapacitet koji čine hoteli, apartmani, privatne kuće, residence, turistička naselja, camping, bungalow, itd.

ISTRA: smještaj na otocima

Nacionalni park Brijuni

Otočje Brijuni - čine 3 veća otoka i 12 manjih otočica, smješteni na jugozapadnom dijelu obale Istre. Brijuni su posebni zbog svoje osebujne mediteranske vegetacije, te safari parka gdje borave brojne egzotične životinje.

KVARNER: smještaj na otocima

Krk

Otok Krk - najveći otok u Hrvatskoj, koji je s kopnom ujedno povezan mostom. Za hrvatsku kulturu značajan je poznat između ostalog, po Baščanskoj ploći, te Frankopanskim dvorcima.

Losinj

Otok Lošinj - prelijepi je kvarnerski otok, guste borove šume, preljepog koraljnog grebena i mora gdje nerjetko borave delfini. Osim toga interesantan je za ronioce zbog olupina brodova na dnu mora. Uz to na Lošinju prof. Haračić otkrio je više od 1000 primjeraka medicinskog bilja.

Silba

Otok Silba - samo ime potjeće od latinskog "silva" što u prijevodu znači šuma, a zapravo je cijela Silba pokrivena zimzelenom šumom. Osim toga danas je u turističkom smislu poznata po jednoj od najljepših pješčanih plaža i po uređenim parkovima.

Cres

Otok Cres - kvarnerski otok poznat po svojim starim zidinama, Valunskom zapisu na glagoljici, po pašnjacima, te bijeloglavom supu. Otok je dijelom goli kamen a dijelom pokriven borovom i hrastovom šumom.

Pag

Otok Pag - jadranski otok poznat po proizvodnji poznatog paškog kravljeg i ovčjeg sira, paške čipke, te tipičnih poljskih suhozida napravljenih da bi zaštitili zemlju od vjetra, a stada ovaca odvojili od drugih stada..

Rab

Otok Rab - kvarnerski otok poznat po svoja četiri zvonika koji sliče brodu s četri jarbola. Na južnoj strani Raba smjestila se predivna uvala gdje je more kristalno bistro i čisto, a vegetacija bujna, dok je njegova sjeverna strana goli kamen čemu je uzrok bura koja puše sa sjevera.

SJEVERNA DALMACIJA: smještaj na otocima

Kornati

Otočje Kornati - jedinstveno otočje na Mediteranu i šire, čija bizarna ljepota privlači mnogobrojne turiste iz cijelog svijeta. Iako uglavnom nenastanjeni, još uvijek se na njima može pronaći duh tradicionalnog maslinarstva i ovčarstva, kojima se još i danas pojedinci bave.

Galešnjak

Galešnjak - Maleni otok u obliku srca u Pašmanskom kanalu postao je hit destinacija za zaljubljene iz svih krajeva svijeta.

Murter

Otok Murter - smješten je na vratima Korntatskog otočjak, otok Murter idealno je mjesto za nautičare i ljubitelje mirnog odmora. Veliki broj pješčanih plaža, blizina 3 nacionalna parka (Kornati, Krka, Paklenica), ostaci rimskog naselja Colentum, brojni mozaici te ruševine rimskih ljetnikovca čine ovaj otok privlačnom destinacijom.


CENTRALNA I JUŽNA DALMACIJA: smještaj na otocima

Hvar

Otok Hvar - najsunčaniji jadranski otok tradicionalno poznat po proizvodnji lavande čime i danas prednjaći. U turističkom smislu otok Hvar je jedna od najtraženijih svjetskih otočnih destinacija..

Brač

Otok Brač - još jedan dalmatinski otok poznat u svjetskim razmjerima zbog svog izuzetnog kamena, s druge strane na Braču se nalazi i razvikana pješčana plaža Zlatni Rat.

Vis

Otok Vis - malen dalmatinski otok poznat po Modroj Špilji, koja je dobila ime po boji mora koje ono poprima zbog jedinstvenog spleta sunčevih zraka koje u nju prodiru

Mljet

Otok Mljet - još jedan u nizu predivnih jadranskih otoka, poznat po preljepom morskom dnu, plažama, uvalama i vegetacijom, zbog čega je i dijelom zaštićen kao nacionalni park.

Korčula

Otok Korčula -jedan od najjužnijih otoka poznat po izuzetnim vinima ali i po rodnoj kući Marka Pola.

U ponudi ukupno 4852 objekata.
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.