Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

OTOK PAG: hoteli, apartmani, privatni smještaj

O

Otok Pag, jedan je od većih hrvatski otoka, vrlo škrte vegetacije. Poznat je prije svega što se na njemu proizvodi poznati paški sir, te ne manje poznata paška čipka.

Atrakcije na Pagu

Hotel Pagus Pag

1. Hotel Pagus Pag - U gradu Pagu na istoimenom otoku nalazi se hotel Pagus, koji raspolaže komfornim klimatiziranim sobama i vlastitom plažom te je idealan za ugodno obiteljsko ljetovanje. Bogata restoranska ponuda poznatih otočkih gastronomskih specijaliteta - paškog sira i paške janjetine, svakako će pridonijeti uživanju u boravku na ovom otoku, nadaleko prepoznatljivom po čuvenoj, ručno obrađenoj paškoj čipki.

Hotel Liburnija Novalja

2. Hotel Liburnija Novalja -Hotel Liburnija na Pagu nalazi se na atraktivnoj šljunčanoj plaži, okruženom mediteranskim raslinjem. Hotel je smješten u mjestu Novalja na otoku Pagu. Sobe hotela Liburnija imaju tv-sat, telefon i frižider, te twc. U prizemlju hotel Liburnija nalazi se aperitiv bar, suvenirnica, i velika terasa koju okružuje park. Iz hotela se pruža pogled na cijelu Novaljsku uvalu , a od samog centra grada udaljen je svega 200m. Hotel Luburnija ima svoj parking.

Hotel Luna Lun

3. Hotel Luna Lun - Hotel Luna saggrađen je 2006/2007 i okružen mediteranskom vegetacijom 20 m od mora. Plaža hotela je šljunčana, udaljena cca 250 m, stjenovita 20 m. Hotel Luna raspolaže sa 93 sobe (39 dvokrevetnih, 44 s mogućnošću trećeg kreveta, 1 dvokrevetna s mogućnošću 2 dodatna kreveta, 4 spojene sobe, 3 apartmana, 1 junior suite, 1 soba za osobe s posebnim potrebama -1/4).

Turističko i kulturno središte

Turizam na Pagu

Paški most
Pag
Pag plaža

Tradicionalni motivi nisu jedini na Pagu. Pag je otok kilometarskih šljunčanih i pješčanih plaža, kristalno čistog i bistrog mora, te preljepih morskih uvala, otok ´vrela života´ u ljetnim mjesecima.

Kultura i povijest Paga

Novalja
Čipka
Novalja

Ruralnu sliku otoka čine i stada ovaca koja se mogu vidjeti svuda po otoku. Poseban štih i kvalitetu paškom siru daje upravo posebna ´škrta´ ispaša u suradnji s jodom. Osim toga na Pagu su i neke od najstarijih solana na ovom području gdje se još i danas može vidjeti tradicionalan način isušivanja mora radi dobivanja morske soli.

Gradovi na Pagu

Zrće
Pag
Pag plaže

Novalja Novalja je glavno turističko središte otoka Paga. S kopnom je povezana trajektom i Paškim mostom na jugu. Novalju i njeno šire područje krase prekrasne prirodne plaže, pješčane ili šljunčane, i kristalno čisto more. Uz plaže su smješteni hoteli, apartmani i kampovi, a tu je i bogata ugositeljska ponuda te brojni rekreativni sadržaji. Najpoznatija je plaža Zrće koja ljeti postaje središte noćnog života u ovom dijelu Europe.
Preporučujemo posjet gradskom muzeju u kojem se nalazi podzemni vodovod iz antičkog doba koji je danas glavna turistička atrakcija u Novalji. Nedaleko od Novalje još je jedna atrakcija: paški trokut - trokutasti otisak u kamenu kojeg neki povezuju s pojavom NLO-a. Odaberite Novalju za svoju odmor i užiavjte u svim njenim čarima.
Za smještaj u Novalji odaberite hotel Liburnija, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Pag Istoimeno mjesto Pag na otoku Pagu, bogato kulama i utvrdama i baštinom prošlosti. Od turističkih smještaja tu je hotel Pagus u mjestu Pag, koje će osigurati ugodan Vam boravak i ljetovanje na Pagu.

U ponudi ukupno 329 objekata.
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.