Jamstvo najbolje cijene!

Pretražite našu ponudu ili Uniline traži za Vas

P

Hrvatske plaže: otkrijte najljepše plaže Hrvatske

Hrvatska obala, osim čistog i bistrog mora nudi i raznovrsne plaže. Jadran koji obiluje brojnim otocima, uvalama i grebenima skriva uglavnom kamene, šljunčane i pješćane plaže. Hotelska naselja su uglavnom smještena na obali sa uređenim plažama, često kamenitim ili šljunčanim, dok je pješčanih plaža manji broj. Hladovinu na plažama pružit će vam borovi koji su karakteristični za ovaj dio mediterana. Neke plaže dodatno su uređene raznovrsnim ponudama, toboganima za djecu, beachvolley terenima, te kafićima i restoranima uz plažu. Plaža ima zaista mnogo, a brojni otoci i njihove uvalice skrivaju još neotkrivene plaže, udaljene od civilizacije i turističkih gužvi.

Svatko može pronaći plažu po vlastitom ukusu, no mi ćemo Vam pomoći i predstaviti neke najpoznatije u različitim kategorijama i regijama

Top 20 plaže

Top 5 Istra

Medulin
Rabac
Poreč
Umag
Vrsar

Medulinska pješčana plaža Bijeca posebno se preporuča obiteljima s malom djecom

Rabac, zbog niske bijelih šljunčanih plaža, kristalno čistog i bistrog mora, nazvan je "biserom Kvarnera".

Čiste i uređene plaže i uvale te brojni sportski sadržaji su znak Poreča

Umag Vam daruje najljepši dinamičan obiteljski ili sportski aktivan odmor

Najbolje plaže su: Vrsar, Valkanela, Koversada

Top 5 Kvarner

Baška
Rab
Lošinj
Mošćenica
Crikvenica

Baška nudi vam jedinstvene šljunčane plaže

Rajska plaža je posebno zanimljiva za obitelji s djecom željne sporta i zabave

Vespera: smještena u sunčanoj uvali, u jedinstvenom skladu zelenila šume

Prekrasne dvije plaže u Mošćeničkog Dragi niz su godina glavni razlog ljetovanja mnogih stranih i domaćih turista

Crikvenička obala pruža 8 km pješćanih i šljunčanih plaža povezanih uređenom šetnicom

Top 5 Sjeverna Dalmacija

Rab
Lošinj
Mošćenica
Crikvenica
Zaton

Zaton: Plava zastava i ove godine krasi našu plažu

Soline je smješten u hladu guste borove šume, uz samu pješćanu i šljunčanu plažu

Zrće je najljepša i najatraktivnija plaža u Novalji. Na plaži se mogu koristiti razni sportsko rekreativni i zabavni sadržaji

Slanica je kupalište s idiličnom pješčanom plažom, naročito draga ljubiteljima picigina

Bibinjske uvale odlikuju se lijepim i prostranim plazama koje predstavljaju najznačajniju atrakciju i najvrijedniji element bibinjske turističke ponude

Top 5 Južna Dalmacija

Rab
Lošinj
Mošćenica
Crikvenica
Zaton

Zlatni Rat, plaža koja mjenja oblik, jedna je od najvećih i najljepših prirodnih atrakcija Jadrana

Makarska: grad prepoznatljiv po pješčanih i šljunčanih plaža

Plaža na Bačvicama je kultno piciginsko igralište na kojemu se svake godine održava "Svjetsko prvenstvo u piciginu"

Pakleni: Razigrana niska šumovitih otočića uronjenih u bistro, azurno more, nekoliko kupališta, izletišta, te bezbroj malih skrovitih žala, prelijepih pustih uvala ...

Uvijek toplo i čisto more, te pogled na pučinu, drevne gradske zidine i otok Lokrum aduti su koji na Banje privlače ljude iz doslovce cijelog svijeta

Tip plaže
Pješćana plaža, plava zastava, zabava i sport, romantična, obiteljska, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
Ležaljke i sunocbrani,
Skuteri, daske za jedrenje, pedaline, odbojka na pjesku, water slide, bazeni.
Restoran, bar, trgovina
Opis plaže
Još jedna iznimno lijepa plaža iz odlične Rovinjske ponude turističkih atrakcija, tri kilometra od njegovog centra u malom mjestu Amarinu ova betonsko/šljunčana oaza svake godine privlači sve više gostiju. Klasifikacija plave zastave svjedoči o kvaliteti ponude iz koje izdvajamo sportske sadržaje poput pedalina, daski za jedrenje ili jet-ski-ja, standardnih akomodacija poput ležaljki i suncobrana te nezaobilazne ponude trgovina, restorana i barova u bliskoj okolici same plaže. Zbog blagog prilaza u more i kombinacije svih vrsta programa kao i noćnoga preporučamo je i mladima i starijima.
Odaberi
Tip plaže
obiteljska plaža,plaža sa plavom zastavom, zabava i sport, preporučuje se za mlade ljude, obitelji,starije ljude, obitelji s malom djecom.
Sadržaji na plaži
ležaljke i suncobrani
kabine za presvlačenje,tuševi i wc
snack bar
Odbojka na pijesku, pedaline, Jet-ski, tennis, vožnja na tubama, dječje igralište, Iceberg (djeca)trampolin, zabavni park za djecu.
Smještena na ulazu u Verudelu, nositelj plave zastave zbog odličnih karakteristika, plaža Ambrela je jedna od Pulskih top destinacija. Šljunak i blagi ulaz u more su iznimno pogodne za obitelji, djecu i starije kupače
Moguće je unajmiti razne sportske rekvizite za plažu ili more kao i suncobrane ili ležaljke. Na plaži se još nalaze kabine za presvlačenje, tuševi i javni wc, također blizina snack barova omogućiti će Vam duži boravak na plaži.
Za Vašu sigurnost brinu se spasioci od 10:00 ujutro do 18:00 sati popodne.
Odaberi
Tip plaže
Obiteljska, zabava i sport, betonirana, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
Tuševi, ležaljke i suncobrani
Bar, restoran.
Tenis, odbojka
Opis plaže
Plaža Aurora kao jedna od izvrsnih plaža u Umagu smještena je u turističkom naselju Katoro na udaljenosti 2km od centra Umaga. Na ovoj betonskoj plaži moguće je unajmiti suncobrane, lježaljke kao i opremu za sportove na vodi. Prilaz u more olakšan je stepenicama dok se okolo plaže možete sakriti u ugodnu hladovinu drveća.
Odaberi
Tip plaže
Obiteljska, šljunčana, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
restoran

Opis plaže
Beli je jedno posebno mjesto na otoku Cresu, smješteno na brdu ispod kojeg se nalazi lijepa prirodna plaža sa malom lučicom. Sama plaža Beli je šljunčana i okružena šumom koja pruža hlad za vrijeme vrućih ljetnih dana. U blizini se nalazi uređen dio za kampiranje.

Ovaj romantični kutak ne nudi nikakve dodatne sadržaje tako da sve što Vam zatreba na plaži radije ponesite sa sobom. U obližnjem mjestu Beli možete uživati u vrsnoj gastronomskoj ponudi lokalnoga restorana.
Odaberi
Tip plaže
pješčana plaža, preporučuje se za, samce & mlade ljude, obitelji, zabavu i sport, starije ljude, obitelji s malom djecom
Sadržaji na plaži
bar u blizini plaže

Medulin je danas poznato turističko odredište sa izuzetnom ponudom smještaja i sadržaja. Krasi ga predivna obala i brojni otočići razasuti oko njega, te velik izbor plaža. Najpoznatija plaža u Medulinu je plaža Bijeca, koja se prostire kilometar uz obalu. Plaža je pješčana sa blagim ulazom u more što je prikladno za djecu i starije ljude, a mlade će privući igra odbojke u plićaku. Na njoj se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca će se zaigrano satima spuštati niz aquagan. Iznad plaže može se naći mjesto u ugodnoj sjeni stabala, pa na plaži Bijeca možete provesti cijeli dan. U mjestu se nalaze brojni restorani i trgovine i barovi. Medulin je savršeno mjesto za odmor, gdje možete naći mir, a i dobru zabavu.
Odaberi
Tip plaže
Plava zastava, zabava i sport, obiteljska, šljunčano/kamenita, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
Tuševi, kiosk s novinama, kabine za presvlačenje, suncobrani i ležaljke, trgovina opremom za plažu, wc, trgovina namirnicama
Iceberg (za djecu) trampolin, pedaline, odbojka, jet-ski, parasailing, vožnja na tubama, skijanje na vodi.
Beach bar,restoran, sladoled, snack bar, A la carte restaurant,caffe bar.
Opis plaže
Ispod hotela Brioni nalazi se istoimena šljunčano / kamenita plaža sa betonskim djelovima . Ova idealna kombinacija nagrađena plavom zastavom kvalitete smještena je 4 km od poznatog turističkog odredišta Pule na ulazu u Verudelu. Plaža Brioni poznata je zbog svoje bogate prirodne i ugostiteljske ponude. Na samoj lokaciji i u bližoj okolici moguće je pronaći brojne usluge kao što su restoran, cafe bar, wc, trgovine, ležaljke i suncobrane dok če sve aktivnije zanimati brojne sportske aktivnosti kao jet-ski, parasailing te ostale iz ponude. Tu je također i ponuda za odličnu dječju zabavu kao i spasioci koji nadgledaju kupače od 10 sati ujutro do 6 popodne. U blizini je i plaža Ambrela.
Odaberi
Tip plaže
Plava zastava, zabava i sport, obiteljska,romanticna, šljunčana i stjenovita, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
Tuševi,
Picigin, tenis, odbojka,mini golf, stolni tenis.
Restoran, bar, kiosk sa hranom i pićem
Opis plaže
Južno od grada Poreča kao još jedna od njegovih nezaboravnih lokacija je i plaža Brulo. U blizini ekskluzivnih hotela i turstičkog naselja ova plaža sastoji se od stjenovitog, betoniranog i šljunčanog djela. U ponudi je sportski centar za aktivnosti na vodi kao i velik broj ugostiteljskih objekata koji nude zabavni program tijekom dana i navečer. Zbog navedenih kvaliteta kao i lijepe prirode plaža Brulo posjeduje međunarodnu kvalitetu Plave zastave.
Odaberi
Tip plaže
Obiteljska, zabava i sport, pješćana, šljunčana, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
Bar, restoran,kiosk sa hranom i pićem
tuševi
Aerobic, odbojka
Opis plaže
Crikvenica kao poznata turistička lokacija sadrži brojne pješčane plaže iznimne ljepote. Svakako jedna od poznatijih je Crni molo koja se nalazi u samom središtu grada okružena brojnim hotelima i barovima. Ovaj pješčana plaža prikladna je za obitelji i mlade, tu je moguće iznajmiti suncobrane, ležaljke i raznu sportsku opremu za plažu. Kao posebna aktivnost na plaži se održiva sat aerobika za sve željne dobroga razgibavanja.
Odaberi
Tip plaže
Plava zastava, zabava i sport, obiteljska, stjenovita i kamena, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
Tuševi,
Picigin,sportski centar
Restoran, bar, trgovina
Opis plaže
Pokraj autokampa Lanterna na sjevernom dijelu Poreča možete se odmoriti i zabaviti na prekrasnoj plaži Crnika. Ova ljepotica proteže se 300 metara i sastoji od šljunčanih i kamenih djelova koji se stapaju sa zimzelenom šumom poluotočića. Zahvaljujući tome i kvaliteti kristalno čistoga mora plaža Crnika zaslužila je međunarodno priznanje Plave zastave. Pristup moru olakšan je stepenicama zbog čega je plaža pogodna za starije i djecu. Uz službu za spašavanje, kabine za tuširanje i razne vodene rekvizite koji se mogu unajmiti tu je i bogata gastronomska ponuda različitih ugostiteljskih objekata unutar kampa.
Odaberi
Tip plaže
Plava zastava, fkk naturistička, zabava i sport, obiteljska, preporučuje se za mlađe i starije, obitelji sa djecom.
Sadržaji na plaži
Ležaljke i sunocbrani, tuševi, kabine za presvlačenje, kiosk sa novinama, wc trgovine opremom za plažu, trgovina sa namirnicama.
Odbojka na pijesku, pedaline, tenis, jet-ski, mini golf.
Restoran, bar, sladoled, caffe bar.
Opis plaže
Sam Crveni otok u blizini Rovinja sastoji se od dva povezana otoka, Maškin i otok Sv. Andrija, oba bogata iznimno lijepim plažama pogotovo na južnoj strani Sv. Andrije u blizini hotela. Do otoka voze brodice iz centra Rovinja svakih sat vremena dok sama plovidba traje 15-ak minuta. Plaže su uglavnom pokrivene oblucima iako postoje kamene na južnoj strani Maškina koje su slabije pristupačne te idealne za ljubitelje naturizma. Plaže u blizini hotela na Sv. Andriji okružene su brojem dodatnih usluga kao što su mini golf tereni, ronilački centar, restoran, bazen i ostale. Zapadna strana otoka je stjenovita i manje posjećena, idealna za sve koji vole osamu.
Odaberi
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.