Jamstvo najbolje cijene!

Specijalne ponude za odmor u Hrvatskoj

D

Za vaše ljetovanje u Hrvatskoj izaberite jednu on naših izuzetno povoljnih ponuda. Nudimo vam svakodnevne nove last i first minute akcije, iscrpnu ponudu wellness i weekend aranžmana, paket aranžmana za praznike i mostove.

Sigurni smo da aete Vaš odmor i blagdane u Hrvatskoj provesti ugodno u hotelima, te turistiekim i apartmanskim naseljima na moru u Hrvatskoj. Iskoristite priliku i rezervirajte povoljnije Vaš odmor u Hrvatskoj!

Dobrodošli na hrvatski Jadran!

ZADAR ODMOR I LJETOVANJE 2018

Jedinstveni Zadar – najbolja europska destinacija 2016.!

Više o ponudi: Zadar odmor i ljetovanje 2018

SPLIT ODMOR I LJETOVANJE 2018

Split - srce Dalmacije za nezaboravno ljetovanje 2018.!

Više o ponudi: Split odmor i ljetovanje 2018

WELLNESS & SPA HOTELI

Provedite savršeni wellness vikend!

Više o ponudi: Wellness & spa hoteli (Hrvatska & Slovenija)

FIRST MINUTE 2018

Posebni popusti za rane rezervacije!

Više o ponudi: First minute 2018

TOUR OF CROATIA 2018

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia održati će se četvrtu godinu zaredom od 17. do 22. travnja 2018. godine kroz šest etapa na putu duljem od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. Uniline je vrlo ponosan što je službena turistička agencija zadužena za smještaj sudionika popularne utrke Tour of Croatia koja je ujedno i jedna od najuzbudljivijih biciklističkih utrka sezone, a kao službeni turoperator, omogućujemo Vam da sve aktivnosti iskusite i sami!

Više o ponudi:  Tour of Croatia 2018

CITY BREAK SPLIT - HOTEL PARK*****

Osjetite dodir prošlosti dok spavate u povijesnom spomeniku i prepustite se vibri gotovo 100 godina stare tradicije koja vas vodi kroz hotel.

Više o ponudi:  City Break Split - Hotel Park *****

FIRST MINUTE POPUSTI UMAG (ISTRA )

Rezervirajte smještaj za ljeto 2018 u Hrvatskoj, u jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija, gradu Umagu u Istri do 15.03.2018 . uz poseban popust od 15%!

Više o ponudi:  First minute popusti Umag (Istra )

USKRS 2018

1.travanj dan je kada katolici slave blagdan Uskrs. Želite li otići negdje na odmor za Uskrs, za Vas smo pripremili ponude putovanja za Uskrs u Dalmaciji (Zadar i Primošten) ili toplice u Sloveniji. Pogledajte i ostale naše ponude za Uskrs i odaberite nešto za sebe.

Više o ponudi: Ponude za Uskrs 2018 u Hrvatskoj

PROLJEĆE NA OTOKU KRKU

Ispunjen obiteljski odmor očekuje vas u hotelu Corinthia***- Baška kraj znamenite Vele plaže u Baški na samom jugu otoka Krka.

Više o ponudi: Proljeće na otoku Krku - Hotel Corinthia***- Baška

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.