Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

RABAC: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Istra, Hrvatska)

R

Rabac je malo mjesto smješteno u pitomoj uvali na istočnoj obali Istre. Leži pred Velim vratima, glavnim ulazom u Riječki zaljev, nasuprot otoku Cresu i u podnožju Labina. Gospodarska je osnova ribarstvo i turizam.

Atrakcije u Rapcu

Hotel Allegro Rabac

1. Hotel Allegro Rabac -Uživajte u prekrasnoj prirodi, vrhunskoj usluzi i iskonskomu mediteranskom ugođaju. Nađite savršeno mjesto za opuštanje skriveni u krošnjama mirisnih borova na zelenom poluotoku Sv. Andrija. Vješti animatori hotel Allegro učinit će vaš boravak još zabavnijim, a blizina kristalno čistog mora posve će vas osvojiti.

Hotel Bellevue Rabac

2. Hotel Valamar Bellevue Hotel & Residence - Rabac - Vrhunska usluga i predivan pogled na more i kvarnerske otoke ovaj hotel Bellevue u Rapcu, udaljen samo stotinjak metara od mora, čine idealnim za obiteljski odmor te održavanje seminara, kongresa i poslovnih sastanaka. Prekrasne plaže i bogati animacijski program razveselit će sve najmlađe kao i njihove roditelje, a izvrsno opremljena sala za sastanke pogoduje poslovnom svijetu.

Hotel Mimosa Rabac

3. Hotel Mimosa/Hedera Rabac -U zaljevu Maslinica Rabac nalaze se tri hotela Mimosa, Hedera i Narcis koji imaju pogled na kristalno čisto more.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Rapcu

Rabac luka
Rabac
Rabac Luka

Rabac se razvio, u turističkom dijelu, polovinom 60-ih i tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća, kada se počelo snažnije investirati u turizam, pogotovo u hotelski smještaj, ali i apartmanski. Jedan od prvih turista u Rapcu spominje se poznati putopisac Richard Francis Burton. Danas Rabac slovi za turistički biser Kvarnera. Zbog lake dostupnosti, lijepih plaža i čistog mora, Rabac je osobito pogodan za obiteljski odmor. Uz to, Rabac nudi i odlične mogućnosti za gastronomski užitak, izlete brodom i sportsku rekreaciju.

Manifestacije u Rapcu

Rabac plaža
Rabac more
Rabac plaže

Od svih mjeseci u godini, što se Rapca tiče, najživlji su svakako ljetni, kada se odvijaju i neki najvažniji događaji za Rabac, kao što su regata, ljetni karneval i ljetni festival u Rapcu. Izaberite jedan od hotela koje imamo u ponudi i rezervirajte svoj odmor na vrijeme.

U ponudi ukupno 61 objekata.
rabac pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.