Jamstvo najbolje cijene!
Rent a car u Splitu

Rent a car u Splitu

Rent a car poslovnica Split - Lokacija na mapi

Trebate li iznajmiti automobil ili kombi vozilo na raspolaganju vam je naša rent a car usluga u Splitu. Uniline, kao vlasnik franšize Europcar rent a cara u Hrvatskoj, može vam ponuditi široku ponudu vozila za najam. Auto ili kombi možete iznajmiti u našoj poslovnici u Splitu ili na aerodromu Split.

Iznajmiti možete automobil poznatih marki, sa ručnim ili automatskim mjenjačem. Svi automobili stari su do godinu dana, a kod najma imate na raspolaganju neograničenu kilometražu, CDW kasko, TI, osiguranje protiv krađe, te Fly drive servis.

Uniline rent a car vam može ponuditi i dostavu vozila bilo gdje u Splitu ili izvan grada. Transfer do vašeg hotela ili bilo koje željene destinacije više ne mora biti stresan i rizičan - izanjmite vozilo u našoj rent a car poslovnici u Splitu i uživajte u slobodi kretanja Dalmacijom.

Više informacija o destinaciji Split

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom. Prvi stanovnik Splita bio je car Dioklecijan koji je baš u toj pitomoj uvali odlučio oko 293. godine poslije Krista sagraditi raskošnu carsku vilu od oko 30 tisuća metara četvornih u koju se povukao nakon odlaska sa trona rimskog imperatora.
Osim niza gradskih i prigradskih hotela, velike mogućnosti udobnog smještaja pružaju se u samom gradu, ali i na njegovim prilazima u obiteljskim kućama i apartmanima vrhunski opremljenim i uređenim za ugodan odmor.
Gdje god da vas put nanese u vašim turističkim ili poslovnim danima u Splitu, potražite dobru konobu ili riblji restoran, gdje će plodovi mora i morski specijaliteti pružiti nezaboravnu ugodu svim vašim osjetilima.
Grad Split grad je sporta i sportskog duha, a blaga klima pruža mogućnost rekreacije na otvorenom čitave godine.  • Iznajmljujemo samo nova vozila
  • Vozite koliko želite (Neograničena kilometraža)
  • Online rezervacija vozila u samo 2 minute
  • Trenutna potvrda vaše rezervacije
  • Visok standard usluge
  • Nema nepredviđenih troškova

Osnovna cijena najma već uključuje:
PDV, Neograničena kilometraža, TI - Osiguranje treće osobe,CDW - Kasko osiguranje sa učešćem u šteti, TP - Osiguranje protiv krađe, Fly drive servis

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.