Odmor i ljetovanje u Hrvatskoj: on-line rezervacija smještaja
Rent a car u Splitu

Rent a car u Splitu

Rent a car poslovnica Split - Lokacija na mapi

Trebate li iznajmiti automobil ili kombi vozilo na raspolaganju vam je naša rent a car usluga u Splitu. Uniline, kao vlasnik franšize Europcar rent a cara u Hrvatskoj, može vam ponuditi široku ponudu vozila za najam. Auto ili kombi možete iznajmiti u našoj poslovnici u Splitu ili na aerodromu Split.

Iznajmiti možete automobil poznatih marki, sa ručnim ili automatskim mjenjačem. Svi automobili stari su do godinu dana, a kod najma imate na raspolaganju neograničenu kilometražu, CDW kasko, TI, osiguranje protiv krađe, te Fly drive servis.

Uniline rent a car vam može ponuditi i dostavu vozila bilo gdje u Splitu ili izvan grada. Transfer do vašeg hotela ili bilo koje željene destinacije više ne mora biti stresan i rizičan - izanjmite vozilo u našoj rent a car poslovnici u Splitu i uživajte u slobodi kretanja Dalmacijom.


Zašto rezervirati kod nas?

Iznajmljujemo samo nova vozila

Vozite koliko želite (Neograničena kilometraža)

Online rezervacija vozila u samo 2 minute

Trenutna potvrda vaše rezervacije

Visok standard usluge

Nema nepredviđenih troškova

Osnovna cijena najma već uključuje:

PDV

Neograničena kilometraža

TI - Osiguranje treće osobe

CDW - Kasko osiguranje sa učešćem u šteti

TP - Osiguranje protiv krađe

Fly drive servis

Više informacija o destinaciji Split

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom. Prvi stanovnik Splita bio je car Dioklecijan koji je baš u toj pitomoj uvali odlučio oko 293. godine poslije Krista sagraditi raskošnu carsku vilu od oko 30 tisuća metara četvornih u koju se povukao nakon odlaska sa trona rimskog imperatora.
Osim niza gradskih i prigradskih hotela, velike mogućnosti udobnog smještaja pružaju se u samom gradu, ali i na njegovim prilazima u obiteljskim kućama i apartmanima vrhunski opremljenim i uređenim za ugodan odmor.
Gdje god da vas put nanese u vašim turističkim ili poslovnim danima u Splitu, potražite dobru konobu ili riblji restoran, gdje će plodovi mora i morski specijaliteti pružiti nezaboravnu ugodu svim vašim osjetilima.
Grad Split grad je sporta i sportskog duha, a blaga klima pruža mogućnost rekreacije na otvorenom čitave godine.


Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića. U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, OK mi je, ne prikazuj mi više ovu poruku!