Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

ROVINJ: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Istra, Hrvatska)

R

Rovinj, jedan od najljepših gradića na istarskoj obali, smješten je na njezinoj zapadnoj strani između Poreča i Pule. U povijesti ribarsko naselje i ribarska luka, Rovinj je i danas zadržao snažan duh ribarstva, gdje na obali u samom centru Rovinja i danas vidimo mnogobrojne ribarske brodove i brodice.

Atrakcije u Rovinju

Hotel Eden Rovinj

Hotel Eden Rovinj - Hotel Eden smješten je na rubu jedinstvenog i prekrasnog stogodišnjeg parka prirode u Rovinju, Zlatnog rta - Punta Corrente. Odmor u hoteluc Eden sa četiri zvjezdice koji je postao i svojevrsnim simbolom turističke ponude Rovinja, omogućit će vam spoj dviju krajnosti: opuštanje u spokojnom, zdravom i ničim pomućenom snu ili šaroliku zabavu nadohvat ruke.

Hoel Amarin Rovinj

Turističko naselje Amarin Rovinj -Turističko naselje Amarin smješteno je 4 km sjeverno od Rovinja, uz samo more. Od sadržaja izdvajamo pansionski restoran, terasa (a la carte ponuda hrane), terasa na bazenu s pizzeriom, caffe bar, barovi na plaži, snack-grill na plaži, večernji club Amarin s gastro ponudom, internet Point, TV sala, supermarket, prodaja voća i povrća, kiosk za novine, salon za masažu, frizerski salon i ambulantu.

Rovinjska noć

Manifestacije u Rovinju - Od kulturno zabavnih i festivalskih događanja ističemo Croatian Summer Salsa Festival, Rovinjski ljetni festival, Val Kulture te ribarske fešte. Odaberite Rovinj za svoju ovogodišnju ljetnu destinaciju i rezervirajte smještaj iz naše ponude.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Rovinju

Rovinj centar
Rovinj
Rovinj centar grada

U turističkom smislu Rovinj nudi sve sadržaje koje svaka moderna destinacija ima u svojoj ponudi, od hotela, apartmana i kuća za odmor, bungalova, te svih popratnih sadržaja od bogate gastronomske ponude, noćnih zabavnih sadržaja, izleta brodovima u Limski kanal i sl. Također treba spomenuti da se u Rovinju nalazi jedan od najljepših parkova šumski park Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo te močvara Palud. Osim toga u samom je gradu i stogodišnji akvarij.

Povijest i kultura Rovinja

Rovinj Istra
Rovinj
Limski kanal

Akvatorij Rovinja osim bogatstva ribe, što čini izuzetnom i restoransku ponudu, bogat je i u arhipelaškom smislu jer u Rovinjskom su akvatoriju i 22 otoka od kojih su najistaknutiji Sv.Andrija i Sv.Katarina, koji su taxi brodicama povezani s rivom u Rovinju. Stari dio grada nalazi se na poluotoku kojim dominira toranj crkve Sv. Eufemije koja je i primjer barokne arhitekture u Istri.

U ponudi ukupno 72 objekata.
rovinj pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.