Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

TUČEPI: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Dalmacija, Hrvatska)

Tučepi su općina, a pripadaju Splitsko-dalmatinskoj regiji. Tučepi su poznati po najdužoj plaži na Makarskoj Rivijeri (više od 3 km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica okružena borovima.

Atrakcije u Tučepima

Hotel Alga Tučepi

1. Hotel Alga Tučepi - Bluesun Hotel Alga nalazi se u Tučepima, mirnom naselju u Makarskom primorju, 4 km jugoistočno od Makarske. Hotel Alga Tučepi nudi smještaj u prostranim sobama i apartmanima. Hotel se nalazi samo 50 m od plaže s lijepim pogledom na Biokovo. Centar Tučepa nalazi se samo 300 m od Hotela Alga, a okolica je poznata po lijepim plažama.

Hotel Neptun Tučepi

2. Hotel Neptun Tučepi - Maleni naprosto obožavaju Bluesun hotel Neptun gdje svake godine iznova otkrivaju čudesan svijet igara, koji samo za njih osmišljava naš animacijski tim. Bluesun hotel Neptun je idealno mjesto za obiteljski odmor gdje će svako dijete iznova steći nove prijatelje, a roditelji uživati u bezbrižnom odmoru. Bilo da ste smješteni u glavnoj hotelskoj zgradi ili u depandansama, uživat ćete u plaži u neposrednoj blizini hotela, bogatstvu sadržaja dopunjenom all inclusive uslugom, kao i u raznim sportsko-zabavnim aktivnostima. Mali dječji raj sakrio se u vrtu maslina i mandarina. Naše brižno osoblje pobrinut će se da uživate u svakog trenutku svoj odmora.

Turističko i kulturno središte

Turizam

Tučepi panorama
Tučepi
Tučepi more

Tučepi (1760 stanovnika) su poznato turističko odredište a, gosti koji ih jednom posjete se vračaju se iz godine u godinu. Tučepi nude široki izbor smještaja: preko 2000 ležaja u hotelima i preko 4000 ležaja u privatnim apartmanima. Prekrasna šljunčana plažaproteže se 3 km i okružena je borovom šumom. Ljetne večeri se obilježavaju raznim manifestacijama i kulturnim događajima, počevši s 13. lipnja s proslavom blagdana Sv. Ante, zaštitnika grada, . Samo na sat vremena vožnje je vrh planine Biokovo (Sveti Jure) sa kojeg se pruža prekrasan pogled na Makarsku rivijeru.

Povijest i kultura

Tučepi
Tučepi Dalmacija
Tučepi

Grad se posebno razvio šezdesetih godina dvadesetog stoljeća, kada je počela gradnja kuća u zaseoku Kraj na obali. Od tada su se Tucepi se postupno razvijli i postali poznato turističko odredište, koje broji 1763 stanovnika.U Tučepima se nalazi marina za ribarske i turističke brodove i jahte.

U ponudi ukupno 71 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.