Jamstvo najbolje cijene!
"}

Uniline - Hrvatski Incoming Touroperator

O nama

UNILINE društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu, usluge i putnička agencija
Ulica Bože Gumpca 38
HR 52100 Pula
Registrirano u: Trgovačkom sudu u Rijeci - stalna služba u Pazinu
MBS: 040048499
OIB: 74786390334
ID: HR-AB-52-040048499
Temeljni kapital: 17.240.000,00 kn
Predsjednik uprave: Boris Žgomba
Članovi uprave: Boris Žgomba, predsjednik Uprave, članovi Uprave: Sandra Gobin, Edita Petaros, Sajto Salković - Prokurist
Banka: RAIFFEISEN BANK AUSTRIA d.d. Podružnica Pula, Ciscuttijeva 1, 52 100 Pula
Devizni račun: SWIFT: RZBHHR2X, IBAN HR3024840081500154861
Žiro račun: HR3124840081100646084

UNILINE - Incoming Tour Operator osnovan je 1996. i od tada uspješno posluje nudeći usluge smještaja, izleta, rent a car i brojne posebne programe u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Postoji i odjel trgovine,prepoznatljiv na hrvatskom tržistu po izradi robnih marki za velike trgovačke lance. Naš tim koji broji 150 iskusnih i stručnih djelatnika te kvalitetna usluga koju pružamo klijentima, ključ su naše visoke pozicije među hrvatskim handling agencijama. Sjedište Unilinea nalazi se u Puli, a poslovnice u Rovinju, Poreču, Rapcu, Opatiji, Splitu, Dubrovniku, Zagrebu, Ljubljani i Sarajevu.

Tiskani mediji o nama
Tiskani mediji o nama

UnilineBrosura2018.pdf

Naša ponuda

Specijalizirani smo u dizajniranju ponuda za grupe i individualce. Ukoliko trebate:

O Hrvatskoj

Dobrodošli u Hrvatsku. Uniline vam omogućava da na jedan nezaboravn način upoznate sve dijelove Hrvatske, njene ljepote i bogatstva. Upoznajte Istru, Kvarner, Dalmaciju i centralnu Hrvatsku s Unilineom.

Istra

Istra

Zauzmite si djelić raja na najvećem hrvatskom poluotoku – sa svojom tipičnom toplom arhitekturom Istra je novi cilj za gosta koji želi više. Mali srednjovjekovni gradići koji se stapaju u beskonačne zelene površine čine Istru oazom netaknute ljepote.
Smještajne jedinice u Istri

Dalmacija

Kvarner

Dalmacija će Vas oduševiti sa velikim brojem otoka i mnogovrsnim plažama te svojim gradovima – Zadrom, Šibenikom, Trogirom, Splitom, Dubrovnikom i ostalim gradovima svakoga će odvesti u davnu prošlost. Dalmacija se ne naziva bez razloga 'Biserom Jadrana'.
Smještajne jedinice u Dalmaciji

Kvarner

Dalmacija

Kvarner s otokom Cresom, otok Lošinj, otok Krk i otok Rab je područje koje zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacije, spaja primorje, otoke i gorja, arhitekture i kulture tijekom tri stoljeća.
Smještajne jedinice na Kvarneru

Kontinentalna Hrvatska

Kontinentalna Hrvatska

U Centralnoj Hrvatskoj veliki utjecaj na arhitekturu imalo je razdoblje baroka tako da se stari, ladanjski dvorci ističu u prostranim ravnicama. Svakako treba istaknuti Zagreb, glavni grad Hrvatske. Mnoga okolna sela su okružena plodnim vinogradima i oranicama. Možemo istaknuti i brojne povijesne dvorce nekadašnjeg plemstva, te veliki broj lovišta.
Kontinentalna Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.