Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

UMAG: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Istra, Hrvatska)

U

Umag je mali gradić i luka na sjeverozapadnom dijelu Istre. Stara jezgra Umaga leži na poluotoku, između dva plitka zaljeva. Sjeverni, prostraniji zaljev zaštićen je lukobranom i pretvoren u luku. Sjeverni, prostraniji zaljev zaštićen je lukobranom i pretvoren u luku. Novi dio grada okrenut je prema otvorenom zaljevu pa se spaja s turističkom četvrti na sjeverozapadu. Marina Umag je u sjevernom dijelu luke.

Atrakcije u Umagu

Polynesia Umag

1. Turističko naselje Sol Polynesia Umag - Turističko naselje Sol Polynesia se nalazi 2 km od centra grada Umaga, u neposrednoj blizini mora. Naselje Sol Polynesia je okruženo mediteranskim zelenilom, okupano suncem i kristalno bistrim morem, s dugom plažom na istaknutom rtu, mnoštvom prostora u prirodi za šetnju, igru i rekreaciju te najvećim bazenom na području Umaga.

Kanegra Umag

2. Turističko naselje Kanegra Umag - Turističko naselje Kanegra za odmor koji živite punim plućima! Zabava, igre, natjecanja, kokteli, cjelodnevna glazba DJ-a, karaoke, ples do zore u novoj diskoteci…za mlade i sve one koji se takvima žele osjećati… Naselje Kanegra nalazi se 10 km od Umaga, direktno na moru.

Hotel Sol Umag

3. Hotel Sol Umag -Elegancija, detalji, stil, opuštanje... u hotel Sol Umag čini se da čitav svijet diše samo iz jednog razloga: kako bi Vama ugodio. Za one koji znaju naći užitak u malim stvarima koje život znače: lješkarenju u wellness oazi, prirodi, osunčanom balkonu s pogledom na more, najfinijim delicijama… stvoren je Hotel Sol Umag sa 4 zvjezdice osmišljen je kao hotelski resort za cjelogodišnje poslovanje, koji svojom kompleksnom ponudom zadovoljava potrebe najzahtjevnijeg gosta.

Manifestacije Umag

4. Manifestacije u Umagu - Umag je u današnje vrijeme poznat u svijetu po teniskom turniru koji se svake godine održava pod nazivom ATP Croatia Open. Osim ovog sportskog događaja, Umag ima i svoj kulturni događaj Festival komornog teatra, ali i gastronomski sajam ribe.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Umagu

Umag
Umag Istra
Umag plaža

U turističkom smislu Umag je bogat turističkim naseljima, ali i brojnim hotelima. Svaki od ovih turističkih centara obiluje sportskim terenima i raznim sportskim sadržajima za ronjenje, jedriličarenje, skijanje na vodi, surfanje, tenis, kašarku, nogomet, odbojku, rukomet, ali i mogućnosti za jahanje konja. Najzanimljivije su od svih možda Igre bez granica na pijesku. Umag je također i zona uzgoja kvalitetnih vina što potvrđuju i brojne kantine na umaškom području.

Povijest i kultura Umaga

Umag centar
Umag sport
Umag tennis

Umag je grad pun različitosti između modernog i tradicionalnog. Među starim zidinama grada nalazi se kaštel sa crkvicom Sv. Marije iz XVIII st.

U ponudi ukupno 82 objekata.
Pokaži na karti
Pregršt dnevnih i večernjih zbivanja u savršeno dekoriranom, visokokomfornom ambijentu stvorenom stapanjem...
Udaljenost od plaže:

200 m

Sadržaji:
Odaberi
Pokaži na karti
ADULTS ONLY (SAMO ODRASLI 16+) Na arheološkom lokalitetu Villa Tiola, gdje su i stari Rimljani znali...
Udaljenost od plaže:

50 m

Sadržaji:
Odaberi
Pokaži na karti
Turistički kompleks Sol Garden Istra sastoji se od hotela i depandanse koje ukupno imaju 293 soba te od...
Udaljenost od plaže:

250 m

Sadržaji:
Odaberi
Pokaži na karti
Elegancija, detalji, stil, opuštanje... u hotel Sol Umag čini se da čitav svijet diše samo iz jednog...
Udaljenost od plaže:

20 m

Sadržaji:
Odaberi
Pokaži na karti
U hotel Sol Aurora jednostavno ne znate gdje prestaje vrt... Impresivan okoliš uklopljen je u interijer,...
Udaljenost od plaže:

50 m

Sadržaji:
Odaberi
pula pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.