Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

VODICE: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Dalmacija, Hrvatska)

V

Vodice su grad u Šibensko-Kninskoj županiji. Danas su Vodice poznato turističko središte, među najpoznatijim na srednjem dijelu Jadrana.

Atrakcije u Vodicama

Hotel Imperial Vodice

1. Hotel Imperial Vodice - Hotel Imperial je smješten na obali turističkog grada Vodica kraj Šibenika u sjevernoj Dalmaciji, uz vlastitu šljunčanu plažu. Hotel Imperial okružuje lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice. Većina hotelskih soba klimatizirana je i smještena na morskoj strani.

Hotel Punta Vodice

2. Hotel Punta Vodice - Hotel Punta u Vodicama smješten je pored mora u borovoj šumi na istoimenom poluotoku, 20 metara udaljen od plaže. Kompleks je zasebna cjelina, udaljen je od centra grada Vodica svega 3 minute lagane šetnje te živi punim životom zajedno sa gradom. Kristalno čisto more, sa uređenom šljunkovitom plažom, zaštićeno je s nekoliko otoka od otvorenog mora. Svega stotinjak metara dalje nalazi se šljunčano-pješćana plaža pogodna za djecu.

Hotel Olympia Vodice

3. Hotel Olympia Vodice - Hotel Olympia smješten je 300 m istočno od centra Vodica. Hotel raspolaže sa 215 komfornih dvokrevetnih soba i 26 apartmana u dvjema zgradama koje mogu ugostiti 520 gostiju. Sve sobe hotela imaju balkon sa pogledom na more ili pogledom na park.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Vodicama

Vodice panorama
Vodice
Vodice Dalmacija

Vodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika. Vodice su vodeći turistički centar na šibenskoj rivijeri. Vodice nude tisuće smještajnih jedinica u hotelima, u obiteljskim malim hotelima i apartmanima. Od hotelskog smještaja u Vodicama posebno su istaknuti: hotel Olympia i hotel Punta.

Povijest i kultura Vodica

Vodice centar
Vodice plaža
Vodice panorama

U povijesti se prvi puta spominju 1402. godine, iako Vodice potječu još iz rimskog doba pod nazivom Arausa. Od spomenika kulture ističemo brdo Okit sa crkvom Gospe od Karmela koja dominira panoramom Vodica, Čorićev toranj, gotička crkva sv. Križa, župna crkva sv.Križa sa zvonikom, te crkva sv. Ilije Proroka.

U ponudi ukupno 219 objekata.
Pokaži na karti
Udaljenost od plaže:

50 m

Sadržaji:
Odaberi
Šibensko-Kninska vodice
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.