Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

VRSAR: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Istra, Hrvatska)

V

Vrsar, nekada malo ribarsko mjesto na zapadnoj obali Istre, danas prekrasno turističko mjesto pitoma izgleda i ugođaja. Smješteno je između Rovinja i Poreča u neposrednoj blizini Limskog kanala, arhipelaga kojeg čine i 18 malih otočića. U Vrsaru se nalazi i sportska zračna luka. Na regionalnoj je prometnici koja ga povezuje s Porečom i s magistralnom prometnicom (M2, E751) Buje-Pula.

Atrakcije u Vrsaru

Hotel Funtana Vrsar

1. Hotel Funtana Funtana - Hotel Funtana nalazi se u malom ribarsko mjestu Funtana blizu mjesta Vrsar, između Rovinja i Poreča. Mirno ribarsko mjesto nadaleko je poznato po brojnim vrsnim restoranima i konobama. Hotel se sastoji od 4 padiljona blizu bazena, ima 12 jednokrevetnih i 208 dvokrevetnih soba, te 8 klimatiziranih hotelskih apartmana (Suite). Sve sobe imaju balkon na morsku stranu, tuš, WC, telefon i televizor sa satelitskim programima.

Turističko naselje Koversada Vrsar

2. Turističko naselje Koversada Vrsar - Naturist park Koversada - apartmani jedan je od najpoznatijih naturističkih centara u Europi, smješten je južno od mjesta Vrsar na ulazu u Limski zaljev. Posluje od 1961. godine, kada su na otoku Koversada svoj raj za odmor našli prvi naturisti. Danas Koversada može primiti do 6000 gostiju u kampu i dva turistička naselja.

Turističko naselje Belvedere Vrsar

3. Turističko naselje Belvedere Vrsar - Turističko naselje Belvedere u Vrsaru smješteno je na blagoj padini neposredno uz plažu, nadomak rive i starogradske jezgre Vrsara. Iz soba i apartmana Belvedere pruža se prekrasan pogled na more, otoke i marinu.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Vrsaru

Vrsar plaža
Vrsar plaža
Vrsar

Plaže podno Vrsara karakteristične su po kamenjaru, a u njegovoj blizini nalazi se i najveća nudistička plaža u Europi, Koversada, zbog koje je naširoko poznat i atraktivan nudistima i naturistima iz cijele Europe. Mali kuriozitet je i taj što je Vrsar posjećivao i Giacomo Casanova.

Povijest i kultura Vrsara

Vrsar centar
Vrsar grad
Vrsar zalazak sunca

Kaštel na vrhu brdašca, ograđen starim zidinama, nalazi se okružen bogatom prirodom; borovom šumom, izuzetnim maslinicima i vinogradima istarske Malvazije. Na vrsarskim obroncima također nalazimo i ostatke rimske kulture. Od kulturnih manifestacija u Vrsaru posebno je važno istaknuti ljetnu međunarodnu kiparsku školu u napuštenom kamenolomu Montraker. Tijekom ljetne sezone u mjestu se održavaju brojne kulturne priredbe koje uključuju koncerte ozbiljne glazbe (obično u crkvi sv. Foške), te druge pučke fešte.

U ponudi ukupno 37 objekata.
pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.