Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

Akvariji u Hrvatskoj

Istražite tajanstveni svijet morskih dubina

Dubine i obalni pojas Jadranskog mora uistinu su ujedinjenje svog bogatstva koje se može naći na Mediteranu, ne samo po svojoj povijesti nego i zbog svoje impresivno prirodne ljepote. Sa svojom umjerenom dubinom, temperaturom te umjerenim strujama idealno je mjesto za utočište mnogobrojnih vrsta riba, školjaka, rakova te ostalog podvodnog svijeta.

Akvariji Vam omogućuju da na jedinstven način upoznate čarobne vrste Jadranskog mora ali i drugih mora i jezera, endemske i zaštićene morske organizme te razne izložbe podmorja. Od sićušnih morskih organizama do divova mora poput kirnja, murina, morskih mačka, akvarij je idelano mjesto koje će očarati ali i educirati najmlađe i najstarije. Atraktivna mjesta akvarija, poput akvarija u Puli koji se nalazi u utvrdi Verudela sagrađenoj 1886.g , dodatno doprinose razlozima za posjetu akvarijima.

Uniline u svojoj ponudi ima ulaznice za akvarije u Hrvatskoj. Rezervirajte svoju ulaznicu za akvarij i zaronite u čudesan svijet podmorja.


Ponudba akvarij v Hrvaška

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.