Zajamčena najugodnejša cena!

UNILINE B2B PARTNER

Ukoliko ste Uniline.hr partner, pristup korisničkom dijelu sitea Vam je omogućen upisom Vaših podataka putem slijedećeg linka: B2B Login.

Ukoliko niste naš partner, pozivamo Vas da to postanete. Jednostavno ispunite online formular i pridružite nam se!

ZA TURISTIČKE AGENCIJE

UNILINE - Incoming Tour Operator osnovan je 1990. i od tada uspješno posluje nudeći usluge smještaja, izleta, rent a car i brojne posebne programe u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Naš tim koji broji više od 100 iskusnih i stručnih djelatnika te kvalitetna usluga koju pružamo klijentima, ključ su naše visoke pozicije među hrvatskim handling agencijama. Sjedište Unilinea nalazi se u Puli, a poslovnice u Rovinju, Poreču, Rapcu, Opatiji, Splitu, Dubrovniku i Zagrebu.

B2B smještaj

Uz korištenje naprednih informatičkih tehnologija pružamo vam bogati online katalog smještaja, online pretraživač i rezervacijski sustav, galeriju slika, detaljan opis smještajne jedinice, opis svih destinacija u Hrvatskoj na 12 jezika. Uniline ponuda smještaja uključuje veliki broj smještajnih jedinica u privatnom smještaju (privatni apartmani, kuće, sobe, vile, svjetionici), u hotelima, te turističkim i apartmanskim naseljima u Hrvatskoj. Online možete naći sve opise, slike, detalje o hotelima i apartmanima, detaljne cijene sa popustima i nadoplatama. Garantiramo vam brzu, jednostavnu i efikasnu komunikaciju.

XML SERVISI

Uniline XML servisi omogućuju implementaciju Uniline ponude u vaš sustav, te na takav način možete maksimalno proširiti i ažurirati vaš sustav sa podacima koje vam dajemo na raspolaganje.
Priključivanjem Uniline XML sustav, postajete Uniline XML korisnik, nakon čega Vam se pruža mugućnost: pristupa bogatoj bazi podataka kompletne ponude Uniline smještaja prevedene na 12 jezika izradu i pregled online realtime rezervacija privatnog i hotelskog smještaja online i realtime pregled stanja zauzetosti raspoloživih jedinica.
Kao jedinstvenu novost na hrvatskom tržištu možemo naglasiti i mogućnost upotrebe Uniline rent-a-car XML web servisa, putem kojih je moguće ostvariti pregled ponude i direktnu rezervaciju najma vozila.

Kružna putovanja

Naš grupni odjel smišlja i kreira najraznovrsnije aranžmane za grupna putovanja kao što su kružna putovanja. Imamo iskustva u kreiranju tematskih putovanja, u organizaciji kongresa, seminara, team-buildinga, raznih manifestacija,... Da li je interes Vaše grupe veći za kulturnim spomenicima, prirodom, sportom, ili su u potrazi za zdravstvenim i beauty sadržajima, ili u svom odmoru žele imati svega po malo? Da li su Vaši gosti mladi željni provoda noćnih izlazaka i zabave? Osmišljavamo najrazličitije programe prema potrebama naših klijenata po najinteresantijim cijenama.

Izleti

Na osnovi Vaših želja u mogućnosti smo organizirati cijelu paletu vrlo zanimljivih izleta, kao što su razne panoramske vožnje brodom koje ćemo za Vas obogatiti ukusnim jelovnicima (mesnim ili ribljim), ili vinskim degustacijama u tipičnim ambijentima (konobama i restoranima) provjerene kvalitete i usluge.

Transferi

U ponudi prijevoza nudimo i ponudu transfera za sve destinacije u Hrvatskoj. Možete rezervirati transfer iz trajektne luke i zračne luke i iz bilo koje destinacije duž jadranske obale. Organiziramo transfere za manje i veće grupe ljudi i za individualce automobilom, mini-busom i autobusom.

PARTNER FORMULAR

Poštovani,

Nakon zaprimanja ispunjenog formulara, kontaktirati će Vas naš djelatnik te zajedno sa Vama dogovoriti način suradnje prilagođen Vašim potrebama.

Ispunjavanjem partner formulara, prihvaćate opće uvjete poslovanja s Uniline d.o.o.

Postanite i Vi naš partner te osigurajte Vašoj agenciji kompletnu ponudu smještaja, izleta, transfera i brojnih drugih programa na području cijele Hrvatske i regije.

Srdačno Vas pozdravlja

Uniline d.o.o.

Online formular

Specijalizirani za:

Zainteresiran sam za implementaciju affiliate programa:

     Opće uvjete poslovanja Uniline d.o.o..

* Polja označena sa * moraju biti popunjena

** Molimo navesti osobu ovlaštenu za potpisivanje Ugovora


Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.