Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

Galerije u Hrvatskoj

Pogledajte najbolje od Hrvatske umjetnosti

Hrvatska je mjesto gdje su se rodili i živjeli najpoznatiji slikari, kipari i ostali umjetnici. Od Ivana Meštrovića, najpoznatijeg Hrvatskog kipara i arhitekta čija dijela krase mnoge gradove do svjetski poznatih slikaraVlahe Bukovca i Ivan Generalića, samo su neka od imena zbog kojih vrijedi posjetiti galerije umjetnosti.

Proučite povijest mnogobrojnih keramičkih, klesarskih, slikarskih škola te posjetite najpoznatije Hrvatske galerije. Želite li vidjeti najbolje od Hrvatske umjetnosti izaberite iz naše ponude galerija i posjetite galerije u Hrvatskoj.

Galerija: galerija umjetnosti je građevina ili prostor koji služi za izložbu umjetnina, najčešće slika ali isto tako i skulptura i drugih objekata. Galerije mogu nekada poslužiti za izvođenje drugih umjetničkih aktivnosti, kao umjetničkih performansa, muzičkih koncerata i sl.


Ponudba galerije v Hrvaška

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.