Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

Gostilne v Hrvaškoj

Obisk gostilne, kmetij i kmečki turizem v Hrvaškoj!

Želite li doživjeti gastro užitak na jedan poseban domaći način? Mnogobrojne konobe, pršutane farme, seoska domaćinstva te agroturizam čine Hrvatsku nezaobilaznom gastronomskom destinacijom.

Istarske konobe poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe u Istri, Dalmaciji i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku!

Agroturizam i seoska domaćinstva

Pobjegnite iz gradske gužve te se vratite prirodi i njezinoj ljepoti. Uživajte u miru i tišini te doživite buđenje uz svjež zrak i cvrkut ptica. Čarobni krajolici, zelenilo i mir učinit će Vaš odmor nezaboravnim dok će Vas domaći specijaliteti spremljeni na tradicionalni način dodatno razmaziti. Agroturizam i seoska domaćinstva u Hrvatskoj idealna su prilika da djeca vide domaće životinje i zaigraju se na prekrasnim livadama.


Gostilne, kmetij i kmečki turizem v Hrvaškoj

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.