Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

TURE PO HRVATSKOJHRVATSKI DIJAMANTI OD ZAGREBA DO DUBROVNIKA – 8 DANA
1. dan, Zagreb - dolazak
Dolazak u Zračnu luku Zagreb i transfer do hotela. Noćenje u hotelu u Zagrebu.
2. dan, Zagreb
Doručak u hotelu. Na jutarnjem sastanku u predvorju hotela s našim lokalnim vodičem i započinjemo panoramskim obilaskom s autobusnog kolodvora gdje ćemo vidjeti najvažnije atrakcije u Zagrebu. Ova panoramska turneja završit će ispred katedrale gdje ćemo nastaviti obilazak grada šetnjom. Ovaj dio gradske turneje obuhvatit će gornji grad s crkvom sv. Marka, najvažnijim državnim zgradama - parlamentom i palačom vlade. Nakon gornjeg grada nastavit ćemo i vidjeti zelenu tržnicu Dolac i glavni središnji trg Bana Jelačića. Povratak u Zagreb i noćenje u hotelu.
3. dan , Zagreb - Plitvice - Split
Doručak u hotelu. Polazak prema nacionalnom parku Plitvička jezera. Posjet Plitvičkim jezerima s vodičem. Nastavljamo do Splita, drugog najvećeg grada Hrvatske. Noćenje u hotelu.
4. dan , Split
Doručak u hotelu. Upoznajte svoj lokalnog vodiča u posjeti Splitu, gradu pod zaštitom UNESCO-a i Dioklecijanovom palačom, najpoznatijim spomenikom grada. Ostatak dana slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.
5. dan, Trogir - Dubrovnik
Nakon doručka napuštamo Split i nastavljamo prema Trogiru. Naš gradski obilazak uključuje posjet Trogirskoj katedrali. Neko vrijeme imati ćemo slobodno vrijeme, a potom slijedi odlazak prema jugu hrvatske obale, prolazeći makarsku rivijeru. Dolazak u Dubrovnik, check in i preko noći.
6. dan, Dubrovnik
Doručak u hotelu. Polazak iz hotela prema starom gradu gdje ćemo upoznati našeg lokalnog vodiča i vidjeti najvažnije spomenike ovog grada poznatog pod nazivom *biser Jadrana*. Posjetit ćemo rektorsku palaču i franjevački samostan s najstarijom ljekarnom na svijetu. Poslijepodne slobodno vrijeme. Možete nastaviti istraživati ovaj lijepi grad. Noćenje u hotelu.
7. dan, Dubrovnik
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme ili možete sudjelovati u opcionalnom izletu kojeg predlaže vaš organizator. Noćenje u hotelu.
8. dan, Dubrovnik - odlazak
Doručak u hotelu. Ako odete danas, slijedi transfer do zračne luke Dubrovnik.
Saznaj više


CITY BREAK DUBROVNIK - 4 DANA
Dan 1., : Dolazak u Dubrovnik
Po dolasku u zračnu luku Dubrovnik, bit ćete prebačeni u vaš hotel s pomoćnikom koji govori engleski, koji će vam također dati sve informacije potrebne za vaš boravak. Po dolasku u hotel, check-in i preko noći.
Dan 2.,: Dubrovnik
Nakon doručka razgledavanje Dubrovnika gdje ćete vidjeti najznačajnije spomenike grada koji je također poznat kao “biser Jadrana” ...
Dan 3.,: Dubrovnik
Doručak u hotelu i ostatak dana slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.
Dab 4., : Polazak
Doručak će biti poslužen u hotelu do dolaska transfera koji će vas odvesti u zračnu luku.
Saznaj više


CITY BREAK SPLIT - 4 DANA
Dan 1.: Dolazak u Split
Po dolasku u zračnu luku Split, bit ćete prebačeni u vaš hotel s pomoćnikom engleskog jezika, koji će vam također dati sve informacije potrebne za vaš boravak. Po dolasku u hotel, check-in i preko noći.
Dan 2.: Split
Nakon doručka susrest ćete se s lokalnim vodičem na hotelskoj recepciji i započeti s razgledavanjem grada. Posjetit ćete Dioklecijanovu palaču, splitsku katedralu i hram Jupitera. Nakon razgleda, ostatak dana slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.
Dan 3.: Split
Doručak u hotelu i ostatak dana slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.
Dan 4.: Polazak
Doručak će biti poslužen u hotelu do dolaska transfera koji će vas odvesti u zračnu luku.
Saznaj više


CITY BREAK ZAGREB - 4 DANA
Dan 1.: Dolazak u Zagreb
Po dolasku u Zračnu luku Zagreb bit ćete prebačeni u vaš hotel s asistentom engleskog jezika, koji će vam također dati sve informacije potrebne za vaš boravak. Po dolasku u hotel, check-in i preko noći.
Dan 2.: Zagreb
Nakon doručka upoznat ćete vašeg lokalnog vodiča na hotelskoj recepciji i započeti s razgledavanjem Zagreba. Izlet će vas odvesti uz povijesni gornji grad gdje ćete vidjeti crkvu sv. Marka, crkvu Sv. Katarine, katedralu, Sabor i palaču Vlade, Hrvatsko narodno kazalište .... Nakon razgleda, ostatak dana slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.
Dan 3.: Zagreb
Doručak u hotelu i ostatak dana slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.
Dan 4.: Polazak
Doručak će biti poslužen u hotelu do dolaska transfera koji će vas odvesti u zračnu luku.
Saznaj više


LETITE I VOZITE PO HRVATSKOJ - 9 DANA
OD ZAGREBA DO DUBROVNIKA VIA PLITVIČKA JEZERA, ZADAR I SPLIT
1. dan, Zagreb - Dolazak
Dolazak u Zračnu luku Zagreb i uzeti automobil. Noćenje u hotelu u Zagrebu.
2. dan, Zagreb - Plitvice
Doručak u hotelu. Uživajte u jutarnjoj šetnji živahnim i šarenim ulicama Zagreba. Prošetajte se povijesnim gornjim gradom i pogledajte crkvu Sv. Marka, crkvu sv. Katarine, katedralu, parlament i palaču vlade. Poslijepodne napustite Zagreb i vozite prema regiji Plitvička jezera. Pri dolasku u hotel započnite svoj posjet prekrasnom nacionalnom parku koji štiti i UNESCO. Noćenje u hotelu u Plitvičkim jezerima.
3. dan, Plitvice - Zadar
Doručak u hotelu. Danas možete nastaviti istraživati nacionalni park. Polazak prema obali i gradu Zadru. Dolazak u Zadar. Noćenje u hotelu u Zadru.
4. dan, Zadar-Split
Doručak u hotelu. Ujutro napuštamo Zadar i vozimo se prema jugu; prema Splitu. Predlažemo vam da se zaustavite u Šibeniku i vidite katedralu Sv. Jakova i Trogiru, gradić koji se nalazi između otoka Čiova i kopna. Dolazak u hotel i check-in. Noćenje u hotelu u Splitu.
5. dan, Split
Doručak u hotelu. Split je drugi po veličini grad u Hrvatskoj poznat po Dioklecijanovoj palači, koja je pod zaštitom UNESCO-a. Možete se također ukrcati na trajekt i otići na otok Hvar. Noćenje u hotelu u Splitu.
6. dan, Split - Dubrovnik
Nakon doručka napustite Split prema južnoj strani hrvatske obale, prolazeći uz Makarsku rivijeru. Dolazak u Dubrovnik, check in i noćenje u hotelu u Dubrovniku.
7. dan, Dubrovnik
Doručak u hotelu. Danas vam predlažemo da otkrijete *Jadranski biser*. Idite u *stari grad* i pogledajte najvažnije spomenike ovog grada. Možete posjetiti rektorsku palaču i franjevački samostan s najstarijom ljekarnom na svijetu. U popodnevnim satima predlažemo vam da nastavite istraživati ovaj lijepi grad, prošetati gradskim zidinama ili uzeti kabelski automobil do brda SRDJ. Sjednite na kavu i uživajte u prekrasnom pogledu. Noćenje u hotelu u Dubrovniku.
8. dan, Dubrovnik
Doručak u hotelu. Vozite uz jadransku obalu kako biste istražili slikoviti zaljev Dalmatine. Povratak u hotel kasno poslijepodne. Noćenje u hotelu u Dubrovniku.
9. dan, Dubrovnik - odlazak
Doručak u hotelu. Vozite se do zračne luke i ostavljanje automobila.
Saznaj više


IGRE PRIJESTOLJA
Dan 1.: Dolazak u Dubrovnik
Po dolasku u zračnu luku Dubrovnik, bit ćete prebačeni u vaš hotel s prevoditeljem engleskog jezika, koji će vam također dati sve informacije potrebne za vašu turneju. Po dolasku u hotel, check-in preko noći.
Dan 2.: Dubrovnik
Nakon doručka upoznati ćete lokalnog vodiča na hotelskoj recepciji i započeti s razgledavanjem Dubrovnika. Nakon posjeta starom gradu nastavit će se obilazak gradskih zidina (vidjeti gdje je snimljena Bitka na Blackwateru) i tvrđavu sv. Lovre (crveni red u seriji). Ostatak dana slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu
Nakon doručka u hotelu polazak za Split, drugi grad u kojem je snimljena serija. Po dolasku hotel prijava i ostatak dana slobodno vrijeme.
Dan 4.: Split
Nakon doručka upoznati ćete lokalnog vodiča na hotelskoj recepciji i započeti razgledavanje Splita i posjetiti tvrđavu Klis. Oba mjesta korištena su za stvaranje planinskog vrha Meereen. Unutrašnjost grada Meereena snimali su se u Dioklecijanovoj palači i na tvrđavi Klis snimali su prizore nakon što su svi gospodari uhvaćeni, a grad je preuzela Daenarysova vojska, a majstori su razapeti duž vanjskih zidina grada. Vratite se u hotel i ostatak dana uživajte u slobodnom vrijeme.
Day 5: Polazak
Doručak će biti poslužen u hotelu do dolaska transfera koji će vas odvesti u zračnu luku.
Saznaj više


Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.