Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

Karneval 2018 na Jadranu

Karneval

Smještaj za karneval 2018 u Hrvatskoj

Karneval: 17.01.-14.02.2018.
Karneval je tradicionalni narodni i kulturni događaj u Hrvatskoj, duboko ukorjenjen. Riječki karneval najpoznatiji je dogđaj takve vrste u Hrvatskoj i šire. Osim riječkog karnevala, kulturne događaje ovakve vrste i veličine nalazimo još u Splitu, Dubrovniku i otoku Pagu.

Riječki karneval poznat je po karnevalskim povorkama i alegorijskim kolima, dok karneval na Pagu odiše više tradicionalnim štihom. Karneval u Splitu povorka maškra starogradskom jezgrom grada, a za bal pod maskama ili maskenbal pravo je odredište Dubrovnik.

Sigurni smo da će poklonici maškara, karnevala i maskenbala pronaći neko svoje karnevalsko odredište u Hrvatskoj i provesti nezaboravne trenutke pod maskama.

Nikako ne propustite i sami vrhunac ovog 5. godišnjeg doba; Dječju karnevalsku povorku 27.01. i Međunarodnu karnevalsku povorku 11.02. u maškaranoj Rijeci!

Skupaj v ponudbi 36 objekta.
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.