Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

Muzejev v Hrvaška

Upoznajte kulturno blago Hrvatske

Želite li upoznati kulturnu baštinu Hrvatske? Želite istražiti povijesno blago, umjetnost i znanost Hrvatske? Uniline Vam nudi bogatu ponudu ulaznica za muzeje u Hrvatskoj, koja Vam omogućava da upoznate Hrvatsku na jedinstven kulturno-povijesni način.

U registru hrvatskih muzeja, galerija i zbirki danas se vodi 225 muzeja. Burna povijest Hrvatske i svjetski poznati umjetnici dovoljan su razlog za posjetu mnogobrojnim muzejima koji če Vas svojom bogatom izložbom slika, skulptura, grafika te prirodoslovnim, tehničkim, arheološkim i sl. predmetima jednostavno oduševiti.

Muzej: ustanova ili zgrada u kojoj se čuvaju, izlažu i proučavaju zbirke starina i umjetnina te predmeta od znanstvene, umjetničke ili povijesne važnosti, dostupnih javnosti. Muzeji se dijele na arheološke, umjetničke, povijesne, pomorske, vojne, prirodoslovne, znanstvene i mnoge druge kategorije muzeja.


Ponuda muzeja u Hrvatskoj

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.