Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

Prirodne atrakcije u Hrvatskoj

Posjetite prirodne atrakcije i doživite nezaboravnu avanturu!

Hrvatska je zemlja sa mnogobrojnim jamama, spiljama, arboretumima i ostalim prirodnim atrakcijama. Hrvatska ima jame i špilje poznate u svijetu te sa svoje 53 jame dubljih od 250 metara i 52 špilje koje su duže od 1000 metara spada u atraktivnija mjesta za speleologiju i istraživanje Hrvatskog podzemlja. Osim špilja namjenjenih profesionalcima, Hrvatska ima brojne tzv. turističke špilje, koje su prikladne za amatere.

Arboretumi su kolekcije drveća stranog i domaćeg podrijetla u kojima se često nalaze egzotična drveća i bilje iz dalekih zemalja te predstavljaju idealna mjesta za opuštanje i odmor. U Hrvatskoj postoje tri arboretuma: arboretum Trseno kraj Dubrovnika, arboretum Opeka kraj Varaždina i arboretum Lisičine kraj Voćina u Slavoniji.

Uniline Vam pruža mogućnost da otkrijete avanturistički duh u sebi i istražite Hrvatske špilje i jame, ili da uživate u miru arboretuma!


Ponudba naravnih atrakcija v Hrvaška

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.