Zajamčena najugodnejša cena!
rent a car

Prenesi:

Vraćanje:

Najem vozil na letališču Rijeka (Krk)

Najem vozil na letališču Rijeka (Krk)

Rent a car na letališču Rijeka

Ako trebate automobil u zračnoj luci Krk stojimo vam na usluzi. Uniline je vlasnik franšiže Europcar rent a cara u Hrvatskoj.

Možete iznajmiti automobil poznatih marki sa ručnim ili automatskim mjenjačem. Svi automobili stari su do godinu dana, a kod najma imate na raspolaganju neograničenu kilometražu, CDW kasko, TI, osiguranje protiv krađe, te Fly drive servis.

Zračna luka Rijeka nalazi se u blizini mjesta Omišalj na otoku Krku i udaljena je od centra Rijeke cca 17 km. Činjenica da se u krugu 50 km nalazi oko 100 hotela zračnu luku Rijeka na Krku čini najpovoljnijim odredištem za odmor na jadranu. Saznajte više o letovima za Hrvatsku.

Budući da je zračna luka Rijeka na Krku i udaljena je od glavnih turističkih središta, naša rent a car usluga može biti idealno riješenje za vas.

Več informacij o destinaciji Krk

Krk: Na otoku Krku se nahaja istoimensko mesto Krk, obkroženo s starimi rimskimi zidovi. V njem so ozke ulice iz omenjenega obdobja, bogato je s kulturno zapuščino.  • V najem dajemo samo nova vozila
  • Peljete kolikor si želite (neomejena kilometrina)
  • Rezervacija preko spleta vozila v le 2 minutah
  • Takojšnje potrdilo vaše rezervacije
  • Visoki standard storitev
  • Ni nepredvidenih stroškov

Osnovna cena najema že vključuje:
DDV, Neomejeno kilometrino, TI - Zavarovanje proti kraji,CDW - Kasko zavarovanje s sodelovanjem v škodi, TP - Osiguranje protiv krađe, Fly drive servis

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.