Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

SELCE: hoteli, apartmani i privatni smještaj (Kvarner, Hrvatska)

S

Selce je pitoreskni primorski gradić sa šljunčanim plažama i bistrim morem a nalazi se 40km južnije od Rijeke. Nudi brojne mogućnosti kao što su izleti na Plitvička jezera te izleti brodom i autobusom po Kvarneru,Istri i Gorskom Kotru.

Atrakcije

Hotel Varaždin Selce

1. Hotel Varaždin Selce - Smješten na samom ulazu u Selce i u neposrednoj blizini plaže, hotel Varaždin nudi Vam brojne mogućnosti za ugodan odmor. Ljeti se možete osvježiti na otvorenim bazenima (s morskom vodom) a zimi u zatvorenom bazenu (s morskom vodom). Večer možete provesti u jednom od restorana i barova koji se nalaze u sklopu otvorenih bazena, a odmor upotpuniti masažom u kozmetičkom salonu.

Hotel Jadranka Selce

2. Turističko naselje Jadranka Selce - Apartmani turističkog naselja Jadranka smješteni su u Selcu, uz more i u mirisnom zelenilu. Apartmani veličine 60 m2 za 4-5 osoba opremljeni su klima uređajem, grijanjem i SAT TV-om. Apartmani Jadranka imaju kompletno opremljenu kuhinju, blagovaonicu s mogućnoću dodatnog ležaja, a tu je i balkon te osiguran parking. Odmarate li se u apartmanu Jadranka biti ćete udaljeni 200 m od centra grada i 50 metara od plaže. Na raspolaganju su vam i bogati sportski sadržaji, te usluge saune i masaža.

Turističko i kulturno središte

Turizam Selce

selce
selce kvarner
selce

Selce je grad s više od 110 godina tradicije u turizmu.Smješten je u maloj uvali u blizini Crikvenice. Pogodna klima čini Selce važnim rehabilitacijskim i lječilišnim centrom u kojem se liječe osobe sa reumatskim,dišnim i fizičkim poteškoćama. Plaže Selca nose plavu zastavu te nude brojne mogućnosti rekreacije i sporta kao što su škola ronjenja, tenis,mini-golf,rukomet i boćanje.

Povijest i kultura

selce
selce
selce

Kulturnu baštinu Selca čine različite crkve,zvonici i stara preša za masline sagrađena u 18.stoljeću. U crkvi Sv.Katarine čuva se i relikvijar ove svetice. Ova crkva nalazi se u malenom parku,sagrađenom u doba predromanike. Zvonik Svetog Jurja,sagrađen u 11.stoljeću posvećen je najpoznatijem svecu srednjeg vijeka.

Skupaj v ponudbi 52 objekta.
kvarner
Zemljevid
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.