Zajamčena najugodnejša cena!
search results
Datum prihoda:
Datum odhoda:

Spomenici Hrvatske

Spomenici, utvrde i amfiteatri Hrvatske

Želite vidjeti gdje su se borili rimski gladiatori ili se prošetati gorostasnim dubrovačkim zidinama? U hrvatskoj postoje nebrojeni spomenici kulture, utvrde i amfiteatar u Puli. Amfiteatar u Puli jedno je od rijetkih sačuvanih takvih građevina na svijetu koja će Vas uvući u čarobni svijet antičkog graditeljstva, ostavljajući Vas bez daha svojom veličinom i konstrukcijom.

Hrvatska se može pohvaliti sa 6 objekata koji su na popisu UNESCO svjetske baštine : Stara jezgra grada Dubrovnika, Eufrazijeva Bazilika u Poreču, Katedrala Sv. Jakova u Šibeniku, Dioklecijanova palača u Splitu, Rimski Grad Trogir i Stari Grad na otoku Hvaru.

Želite li upoznati spomenike kulture, prošetati povijesnim utvrdama ili vidjeti jedinstvenu Arenu u Puli, agencija Uniline Vam kroz ponudu ulaznica to može omogućiti. Rezervirajte Vašu ulaznicu već sada i provedite nezaboravne trenutke upoznavajući spomenike Hrvatske!


Ponudba spomenikov v Hrvaška

Noben objekt ne ustreza!

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Strinjam se, spet ne kažejo na to sporočilo.