Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Baška Voda: hoteli i privatni apartmani

B

Baška Voda jedno je od najpopularnijih ljetovališta na Makarskoj rivijeri, a od same Makarske je udaljena 10-ak kilometara, u pravcu Splita. Duge, šljunčane plaže specifičnost su i ove destinacije, a glavna je plaža nositelj je Plave zastave. Hotelska ponuda je raznovrsna, kao i ponuda privatnih apartmana.

Preporučujemo:

Hotel Horizont Baška Voda

1. Hotel Horizont Baška Voda**** - Horizont **** - obiteljski hotel, smješten 200 metara od centra Baške vode i 50 metara od mora. Sadrži preko 200 smještajnih jedinica iz kojih se pruža pogled na more ili planinu. Dio hotelske ponude čine i unutarnji i vanjski bazen, kao i wellness zona dio koje je frizerski i kozmetički salon,te razne masaže.

Hotel Gađa Baška Voda

2. Baško Polje (mh) *** - ovaj kamp pogodan je za sve ljubitelje boravka u prirodi. Nalazi se u neposrednoj blizini mora i svojim gostima nudi udoban smještaj u zelenoj oazi. Mobilne su kućice moderno opremljene, svaka sadrži 2 spavaće sobe, dnevni boravak i terasu, te klimu i SAT TV. Maksimalni kapacitet mobilnih kućica je 6 osoba.

3. Grand hotel Slavia**** – potpuno renovirani hotel od kojeg zastaje dah a nalazi se na samoj plaži, u centru Baške vode. Sve su sobe ukusno uređene, s TV-om, mini barom i sefom. U sklopu wellness centra je i unutarnji bazen, fitness centar te razne saune i masaže. Hotelski restoran nudi bogat odabir jela mediteranske kuhinje.

Turizam U Baškoj Vodi

Baška Voda Zlatni rat
Baška Voda plaža
Baška Voda noć

Baška voda, nekadašnji dom ribara, trgovaca i pomoraca, danas je izrazito popularna turistička lokacija s bogatom ponudom smještaja i zabave. Za one željne aktivnog odmora, sportskih sadržaja ne nedostaje, pa su tako šetnice uz plažu idealne za opuštanje i blagu rekreaciju, a tu je i preko sto pješačkih staza u podnožju Biokova. Zašto ne iskoristiti odmor kako bi posjetili još neko obližnje mjesto? Tako se u blizini Baške Vode nalazi Brela, a trajektnom linijom iz Makarske možete posjetiti i otok Brač.

U ponudi ukupno 78 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.