Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

BRELA: hoteli i privatni apartmani

B

Brela svoju prepoznatljivost gradi na dugogodišnoj tradiciji i prirodnim ljepotama, među kojima se ističe prirodni fenomen Kamen Brela. Od Splita je udaljena 45km, a od Makarske 15km. Breljanske plaže, od kojih su tri nositelji Plave zastave, slove među najljepšima u svijetu. Ljetni mjeseci ispunjeni su raznim manifestacijama poput ribarskih večeri, klapskih koncerata i sajmova s domaćim proizvodima. Smještajni kapaciteti su raznovrsni, od hostela i hotela, do privatnih apartmana i vila s bazenima.

Preporučujemo:

Hotel Marina Brela

1. Hotel Maestral *** - nalazi se na izvanrednoj lokaciji, uz samo more i okružen borovom šumom. Jedan je od prvih hotela na Jadranu i broji svega 69 soba. Sobe su klimatizirane, imaju balkon,SAT TV, minibar i sef, te besplatni WI-FI. Iz hotelskog se restorana pruža pogled na more a prehrana uključuje buffet doručak i večeru. Vanjski bazen čini dio hotelske ponude dok je wellness centar na raspolaganju gostima u hotelu Soline.

Hotel Berulia Brela

2. Hotel Marina*** - hotel za obiteljski odmor s djecom s bogatim animacijskim programom. Smješten je na 10 metara od plaže koja nosi Plavu zastavu, i uz simbol mjesta, poznati Kamen Brela. Sadrži aperitiv bar i dva restorana, jedan je u sklopu hotela dok se drugi nalazi na šetnici, uz plažu. Gostima je unutar objekta na raspolaganju fitness, pikado i bilijar, a također se može koristiti i vanjski bazen obližnjeg hotela Maestral.

3. Hotel Berulia**** - luksuzan hotel koji pruža predivan pogled na more. Smještajne jedinice opremljene su klima uređajem, telefonom, SAT TV-om i mini barom. Besplatan WI-FI dostupan je u svim hotelskim prostorijama, a osiguran je i besplatan parking za sve goste. Uz vanjski bazen, hotel nudi i moderan wellness centar i spa sadržaje. Od sportskih aktivnosti nude se fitness, minigolf, bilijar i stolni tenis, a mini klub za djecu organiziran je tijekom ljetnih mjeseci.

Turizam u Brelima

Brela Zlatni rat
Brela plaža
Brela noć

Ribarstvo i uzgoj vinove loze i maslina važne su djelatnosti, međutim, turizam je osnovna djelatnost većine stanovništva. Uz 6 km šljunčane plaže, tu su i brojne pješačke staze koje se protežu od šetnica uz more, preko starih sela do planine Biokovo. Nude se i razni oblici aktivnog odmora, poput ronjenja, kajakinga i ribolova, te izleta na obližnji otok Brač i otok Hvar.

U ponudi ukupno 77 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.