Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

CRIKVENICA : hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

C

Crikvenica je smještena u istočnom dijelu Kvarnerskog zaljeva. Riječ je o jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija Kvarnera, a zajedno sa mjestima Selce, Dramalj i Jadranovo čini jednu od najpoznatijih rivijera na Jadranu.

Preporučujemo:

Hotel Ad Turres

1. Hotel Ad Turres*** - Jedan od najpopularnijih hotela crikveničke rivijere svoje goste pridobio je atraktivnim cijenama, lokacijom i uslugom. Objekt je renoviran za sezonu 2019. te će svoje goste dočekati kao hotel s tri zvjezdice. Hotel je udaljen 2km od centra Crikvenice te svega 500m od mora. Uz njega se nalaze i popularni Paviljoni Ad Turres***.

Hotel International

2. Hotel International** - Smješten u strogom centru mjesta na glavnom trgu Crikvenice, hotel International se uz to nalazi i na svega 30 metara od mora. Riječ je o hotelu koji je odličan odabir za sve one koji žele odsjesti u hotelu u srcu turističkog mjesta u blizini mora. Komforne dvokrevetne sobe s pogledom na park ili more uz uslugu polupansiona s posebno niskim cijenama razlog su zašto svoj odmor provesti baš u ovome hotelu.

Hotel Omorika

3. Hotel Omorika**** - Hotel Omorika nalazi se svega 200 metarqa udaljen od dugačke šljunčane plaže s blagim nagibom prema dubini što ju čini idealnom za obitelji s djecom. Ovaj komforan hotel sadrži prostrane dvokrevetne sobe okrenute prema parku ili moru, neke s mogućnošću dodatnog ležaja. Gosti su pohvalili i uslugu prehrane u pansionskom restoranu.

4. Hotel Kaštel*** - Prekrasan hotel koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg samostana. Smješten je u centru Crikvenice, svega nekoliko minuta hoda od popularne dugačke šljunčane plaže. Riječ je o idalnom odabiru za sve one koji žele nešto mirniji i intimniji vid odmora no da su svejedno smješteni na centralnoj lokaciji uz more.

Tur. naselje Kačjak

5. Turističko naselje Kačjak** - Turističko naselje smješteno na zelenom poluotoku uz naselje Dramalj pokraj Crikvenice dom je komfornih soba hotelskog tipa kao i bungalova za do 4 osobe. Gostima je na raspolaganju usluga polupansiona u hotelskom restoranu s prostranom terasom koja ima divan pogled na more.

Turizam u Crikvenici

Crikvenica plaža
Crikvenica Kvarner
Crikvenica more

Crikvenica se nalazi na zahvalnoj lokaciji obzirom da joj se s jedne strane u blizini nalaze najljepši kvarnerski otoci Krk i Rab te prekrasna razvedena obala dok joj leđa čuva planina Velebit iza koje se krije Lika, dom velikog broja prirodnih ljepota. Po samome ulasku u Crikvenicu dočekati će Vas hotel Ad Turres*** zajedno s pripadajućim Paviljonima Ad Turres***. Oba su objekta renovirana za sezonu 2019. te su tako i kategorizirani na viši nivo, odnosno tri zvjezdice. Oba objekta karakteriziraju odlična lokacija na ulazu u mjestu, prihvatljive cijene te vanjski bazen za potpuno opuštanje. Od cjenovno prihvatljivijih opcija ističu se još i hotel International** sa lokacijom na rivi u strogom centru grada te hotel Zagreb** smješten svega 50 metara poviše uređene šljunčane plaže.

Hotel Kaštel*** izgrađen na mjestu nekadašnjega samostana odličan je primjer objekta koji pruža mir i tišinu iako je lociran nedaleko centra mjesta. Hotel Esplanade**** smješten je 800 metara od centra Crikvenice te je poznat kao idealan hotel za obitelji obzirom na blizinu plaže, vanjski bazen te svoju veličinu. Hotel Omorika**** nalazi se na idealnoj lokaciji tik uz dugačku šljunčanu plažu što ga čini popularnim odabirom za obitelji s djecom. Jedino turističko naselje nalazi se u obližnjem mjestu Dramalj. Riječ je o turističkom naselju Kačjak** koje je dom dvokrevetnih soba kao i bungalova za do 4 osobe.

Povijest i kultura Crikvenice

Crikvenica odmor
Crikvenica plaža
Crikvenica panorama

Na mjestu nekadašnje putne stanice Ad Tures razvila se Crikvenica kao mjesto prirodnog izlaza na more. Tada je služila kao luka za cijelu vinodolsku regiju. Povećanjem prometa mjesto se počelo širiti izvan dotadašnjih okvira oko svoje luke u smjeru prema Kraljevici i Selcu. 1893. godina značajna je pošto je tada izgrađen hotel Therapia te je izrađen i prvi urbanistički plan za čime slijedi podizanje drugih hotela, raznih vila te parkova.

U ponudi ukupno 346 objekata.
crikvenica kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.