Jamstvo najbolje cijene!

1. Svibanj u Hrvatskoj

Uniline d.o.o. je vodeća incoming turistička agencija, koja već godinama posluje na području regije sa više od 200 djelatnika tijekom sezone. Posljednjih godina, Uniline je postigao status najbrže rastuće kompanije u turističkom sektoru diljem regije, uz kontinuiran rast prihoda, te izrazito pozitivnim i stabilnim financijskim poslovanjem. Kako bi zadovoljili potrebe i želje svojih klijenata na svim razinama, jedan od primarnih koraka je osigurati vlastitim djelatnicima brz i adekvatan način rada ulaganjem u tehnologiju.

Projektom „Poboljšanje Poslovnih Procesa Uniline – triP Uniline“ kompanija Uniline koja je ujedno i nositelj projekta, nabaviti će i implementirati dva informatička rješenja: ERP (Enterprise Resource Planning) i CRM (Customer Relationship Management), te time omogućiti brži i bolji rad što će rezultirati novim poslovnim uspjesima. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1. 082.041, 96 HRK, a Europska Unija sufinancira isti u visini od 70%, odnosno dodjeljuje bespovratna sredstva u iznosu od 750.000,00 HRK što je ujedno i najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno procijenjenih prihvatljivih izdataka. Bespovratna sredstva dodjeljuju se iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt je započeo nabavom programskog rješenja za odjel Ljudskih potencijala kako bi se unutarnje poslovanje dovelo na višu razinu, te na taj način automatizirale radnje koje su se prije odvijale ručno. Nabavom i implementacijom ERP i CRM informatičkih rješenja kompanija će povećati produktivnost rada djelatnika, razumijevanje svojih klijenata, zatim poboljšati reakcije na potrebe klijenata te na taj način i ostvariti porast prihoda i profitabilnosti u cjelini.

Provedba projekta „Poboljšanje Poslovnih Procesa Uniline – triP Uniline“ započela je u rujnu 2014. godine, a ista će se zaključiti u lipnju 2016. godine.

Stručni team Uniline-a svakodnevno izvršava aktivnosti projekta kako bi što kvalitetnije provodio implementaciju ERP i CRM informatičkih rješenja koja će u konačnici utjecati na uspješnije poslovanje. Za sve dodatne informacije o projektu „Poboljšanje Poslovnih Procesa Uniline – triP Uniline“ na raspolaganju je kontakt osoba Valentina Stemberga.

www.regionalna-konkurentnost.hr
www.strukturnifondovi.hr

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.