Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

DUBROVNIK: hoteli i turistička naselja u najpoznatijem gradu Dalmacije

D

Dubrovnik je grad na samome jugu Hrvatske te je ujedno i najveći grad južne Dalmacije. Riječ je o jednome o najpoznatijih gradova Sredozemlja i to iz više razloga, a bogata povijesna i kulturna baština te razne prirodne ljepote koje ga okružuju su samo neke od njih. Grad je opasan poznatim dubrovačkim zidinama na kojima se nalazi već broj kula i tornjeva. Grda je zbog svojih brojnih posebnosti pod zaštitom Unesco-a.

Preporučujemo:

Hotel Adriatic

1. Hotel Adriatic** - Hotel na zaista posebnoj lokaciji na zelenom poluotoku Lapad smješten je svega 50m od mora. U hotelu se nalazi preko 150 dvokrevetnih i jednokrevetnih soba s pogledom na okolno zelenilo ili pak na more. Pristup internetu kao i parkirnom mjestu je gratis za goste hotela dok je prehrana moguća u obliku polupansiona.

Hotel Vis

2. Hotel Vis*** - Odličan hotel smješten svega 20 metara od mora i prostrane uređene šljunčane plaže. Hotel raspolaže sa preko 150 standard i superior soba od kojih neke imaju balkone i prekrasan pogled na Elafite. Hotelski restoran nudi usluge doručka ili polupansiona. Na plaži Vas čekaju razne sportske aktivnosti.

Hotel Astarea

3. Hotel Astarea*** (Mlini) - Moderno opremljen hotel smješten u prekrasnom mediteranskom vrtu 10km jugoistočno od Dubrovnika uz mjesto Mlini. Nalazi se uz šljunčanu plažu sa pogledom na otvoreno more i otočiće ispred Dubrovnika. Osim glavne hotelske zgrade na lokaciji se nalazi i depadansa, hotel Astarea II***. U oba su objekta dostupne usluge polupansiona kao i punog pansiona.

Hotel Lero

4. Hotel Lero*** - Hotel idealan za ljubitelje aktivnog odmora obzirom da se nalazi svega 300 metara od uređene plaže te u neposrednoj blizini sportskog centra sa čak 6 teniskih terena i sportskom dvoranom. Hotel ima prekrasan vanjski bazen, dok je usluga prehrane moguća u vidu samo doručka ili polupansiona.

Hotel Splendid

5. Hotel Splendid*** - Pravi odabir za sve koji žele boraviti u Dubrovniku u hotelu koji je smješten tik uz more te nudi prihvatljive cijene smještaja. Iz hotela pruža se prekrasan pogled na Elafite. Sobe su klimatizirane, a u njima su uz najavu dozvoljeni i kućni ljubimci. Plaže ispred hotela su i stjenovite i šljunčane što znači da na njima mogu boraviti zaista svi naraštaji.

Turizam u Dubrovniku:

Dubrovnik Banje
Dubrovnik centar
Dubrovnik zidine

Dubrovnik je grad prelijepih šljunčanih plaža ali i divljih južnodalmatinskih grebena koji Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. U Dubrovniku I okolnim mjestima nalazi se veći broj vrhunskih hotela, za svakoga ponešto. Nešto južnije od Dubrovnika nalazi se prekrasno mjesto Srebreno. Jedan od najimpozantnijih hotela na lokaciji svakako je hotel Sheraton Riviera*****, luksuzni hotel svega 50m od mora I prekrasne plaže. U blizini se nalazi I objekt Premium apartments Srebreno****, dom komfornih I luksuznih apartmana smještenih u zgradama na odličnoj lokaciji 250m od mora. Hotel One suite hotel**** je mjesto gdje ćete pronaći luksuzne sobe I hotelske apartmane svega 400m od mora uz obilje uređenih zelenih površina. Koji kilometar južnije u mjestu Mlini osim spomenutog hotela Astarea*** pronaći ćete I hotel Mlini****. Riječ je o odličnome hotelu s centralnom lokacijom u blizini mora koji posjetitelje mami svojim impozantnim izgledom I odličnim uslugama. Objekt Ville Mlini**** čini veći broj luksuznih apartmana smještenih u uređenom krajoliku tik uz more te ga svakako preporučujemo obiteljima. Naselje nudi uslugu polupansiona.

Povijest i kultura Dubrovnika:

Dubrovnik centar
Dubrovnik noćna slika
Dubrovnik plaža

Dubrovnik je grad, koji je dugo vremena kroz povijest zadržao neovisnost kao pomorska republika. Osim zidina za to je zaslužna i tvrđava Ravelin iz XVI st., danas multifunkcionalni kulturni centar u Dubrovniku. Svake se godine u Dubrovniku održavaju Dubrovačke ljetne igre. Svakako vrijedi posjetiti Dubrovački muzej, gdje se nalaze pomorski i etnografski muzej.

U ponudi ukupno 93 objekata.
Pokaži na karti
Hotel Lero nalazi se u Dubrovniku i smješten je blizu plaže, sportskog centra s 6 teniskih terena i...
Udaljenost od plaže:

500 m

Sadržaji:
-10%
Odaberi
dubrovnik
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.