Molimo odaberite datum putovanja za prikaz cijene
Check-in
Check-out

Opis:

Hotel Vis u Dubrovniku idealan je izbor za one koji vole opuštanje na plaži ili rekreativni odmor. Pridružite se animatorima ili uživajte promatrajući ih s jedne od mnogobrojnih kamenih terasa hotela Vis u Dubrovniku. Pogled na Elafitske otoke i ljepotu smiraja dana bit će Vaša najdraža slika s ljetovanja u Dubrovniku.

Smještaj
Preuređene i pažljivo dekorirane sobe hotela Vis opremljene su sitnicama koje Vaš boravak čine ugodnim, a odmor neprocjenjivo vrijednim. Smjestite se u jednoj od 8 moderno uređenih superior soba i uživajte u pogledu na Elafite. Hotel Vis raspolaže sa 152 sobe sve opremljene s klimom, sat-tv i moni barom. Dio soba rezerviran je za ne pušaće.

Gastro ponuda
Opustite se uz dobar zalogaj na jednoj od najljepših terasa Dubrovnika. Neka Vam ponuda i osoblje restorana hotela Vis ostanu u nezaboravnom sjećanju.

Uspomena koju ćete ponijeti sa sobom s Vašeg odmora bit će spoj mnogobrojnih iskustava u hotelu Vis i van njega. Osoblje recepcije pomoći će Vam pri odabiru aktivnosti koje u Dubrovniku nikako ne biste smjeli propustiti.
Ukoliko želite grad i okolicu razgledati sami, osoblje hotela Vis za Vas će unajmiti automobil ili bicikl. Ako ste pak veliki avanturisti, nudimo Vam panoramski razgled grada avionom. Onima sportskog duha ponudit ćemo tečaj ronjenja, rafting, sea-kayaking, safari ili šetnju gradom uz pratnju profesionalnog vodiča.


Ukoliko se želite opustiti i uživati u blagodatima sunca i mora Hotel Vis u Dubrovniku vas očekuje.

Lokacija:

Mišljenje gostiju:

Ocjeni objekt

Sva polja su obavezna, osim ako je naznačeno.

(opcionalno polje)