Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Destinacije u Hrvatskoj

Hrvatska - Info, ljetovanje, putovanje, smještaj

Hrvatska, zemlja tisuću otoka, obasjana suncem i okupana toplim Jadranskim morem. Neodoljivi šarm mediterana koji će Vas sigurno osvojiti. Istra, Kvarner i Dalmacija daju tisuće razloga zbog koji milijuni turista svake godine hodočaste Hrvatskom. Turisti koji bar na kratko potraže kutak pod suncem gdje prestaju brige i problemi, a počinje osmjeh i predivan osjećaj slobode, osjetit će čaroliju netaknute prirode mediterana.
Ljubitelji prirodne i zdrave hrane osjetit će iskonske arome i okuse mediteranske kuhinje. Od Istre do Dubrovnika nebrojeno je istinskih gastronomskih delicija, od vina, maslinova ulja, morskih specijaliteta, koji svako podneblje čine posebnim i jedinstvenim.

Istra - info, ljetovanje, putovanje, smještaj

Doživite Istru kroz tipičnu venecijansku arhitekturu zgrada, crkava i zvonika. Svojom obalom, plažama i unutrašnjošću Istra čini nezaobilazno turističko odredište. Poluotok Istra smješten je na sjevernom dijelu Jadranskog mora, između Tršćanskog i Kvarnerskog zaljeva. Istrom teku tri rijeke Dragonja, Raša i Mirna a na njezinom se sjevernom dijelu izdiže planina Učka.

Saznaj više
Brijuni
Rovinj
Amfiteatar u Puli
Gradovi u Istri:

Kvarner - info, ljetovanje, putovanje, smještaj

Kvarnersku regiju čini s jedne strane veliki Kvarnerski zaljev gdje su smješteni gradovi Rijeka, Opatija, Crikvenica, Novi vinodolski, te s druge otoci Krk, Lošinj, Cres i Rab. Baš zbog svog zemljopisnog položaja Kvarner nudi specifičnu različitost sadržaja. U svom priobalnom i otočnom dijelu, upravo zbog mora, razvio se i turizam sa svojim smještajnim kapacitetima (hoteli, apartmani, privatne kuće, residence, turistička naselja, camping, bungalow, itd), dok već 20-ak km u svom kontinentalnom dijelu razvio se zimski i agroturizam.

Saznaj više
Kvarner
Opatija
Kvarner
Gradovi na Kvarneru:

Dalmacija - info, ljetovanje, putovanje, smještaj

Dalmacija je posebno privlačna zbog jedinstvenog mora, priobalja i arhipelaga, koje čine brojni otoci, njih ukupno 1208, predivnih divljih i uređenih plaža, te prelijepih mjesta smještenih na samoj obali, kao što su Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Dubrovnik, itd. Zbog svega toga i puno šire Dalmacija je poznata kao biser Jadrana. Sama regija smještena je između otoka Paga na sjevernom dijelu Jadrana i Dubrovnika na jugu Hrvatske.

Saznaj više
Brela
Split
Šibenik
Gradovi u Dalmaciji:

Otoci u Hrvatskoj - info, ljetovanje, putovanje, smještaj

Otoci u Hrvatskoj posebna su ljepota jadrana i mediterana. Otoci imaju svoju posebnu ljepotu i draž. Svaki od njih odiše nekom svojom ljepotom i posebnim žarom.

Saznaj više
Kornati
Bol
Dugi otok
Otoci u Hrvatskoj:

Kontinentalna Hrvatska - info, ljetovanje, putovanje, smještaj

Središnja Hrvatska obuhvaća trećinu teritorija Hrvatske. Nalazi se u porječju rijeka Save, Drave i Mure koje su područja od posebnih geoloških vrijednosti, na jugu je Središnja Hrvatska samo 40 kilometara udaljena od mora. Plitvička jezera, prašumski krajolik Čorkove uvale, prekrasne Petrova i Zrinska gora, biorezervat Lonjsko polje, kao i povijesna utvrda Zrinski dio su bitnih odredišta Središnje Hrvatske.

Saznaj više
Zagreb
Varazdin
Karlovac
Gradovi u Kontinentalnoj Hrvatskoj:
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.