Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Karlovačka Županija: hoteli, apartmani i privatni smještaj

K

Karlovačka županija se nalazi u središnjoj Hrvatskoj. Karlovačka županija graniči sa dvije susjedne države: Republikom Slovenijom i Republikom Bosnom i Hercegovinom. Administrativno, političko, gospodarsko, kulturno i sportsko središte županije je Grad Karlovac. Karlovačka županija administrativno je podijeljena na 5 gradova i 17 općina.Zahvaljujući svom tranzitnom, prometnom i geostrateškom položaju jedna je od najvažnijih županija: Tu je sjecište i čvorište najvažnijih prometnica koje povezuju Europu s Jadranskom obalom.

Gradovi u Karlovačkoj županiji

karlovac

1. Grad Karlovac smjestio se u srcu Hrvatske na sutoku četiri rijeke, atraktivna je destinacija za odmor i zabavu. Karlovac je primjer grada zasnovanog prema vodećim graditeljskim zamislima svoga vremena: renesansni, geometrijski pravilan lik šesterokrake zvijezde...

Turističko i kulturno središte

Turizam u Karlovačkoj županiji

stijene
ozalj
sabljaci

Ako razmišljate gdje biste proveli odmor, Karlovačka županija nudi mnogobrojna mjesta i gradove vrijedne divljenja. Mjesto Rastoke oduševljava posjetitelje iz svih krajeva svijeta, Otkrijte ovo čarobno mjesto kroz sva četiri godišnja doba; uživajte u magičnim slapovima, bogatom biljnom svijetu, bojama i mirisima koje vladaju i očaravaju. Petrova gora je jedan od najljepših i najbolje očuvanih gorskih šumovitih krajobraza u Hrvatskoj....Sportsko rekracijski sadržaji uključuju Tenis centar Brig, Olimpijski centar Bjelolasica,Toplice Lešće. Od ostalih znamenitosti valja spomenuti Baraćeve spilje, Kanjon park Vrela Mrežnice, Jelov Klanac, Vivodina, Zeleni Kut, Seosko gospodarstvo Srce prirode.

U ponudi ukupno 0 objekata.
slunj
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.