Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Karta Hrvatske

Hrvatska je mediteranska srednjeeuropska zemlja smještena gotovo u srcu Europe uz predivno jadransko more. Hrvatska obuhvaća prostor koji se proteže od prostrane Panonske nizine preko uskog područja Dinarskog gorja do obale Jadranskog mora. Glavni grad je Zagreb, a obalu dužine 5835 km sačinjava 1246 otoka, otočića, hridi i grebena, kao i brojne uvale, prevlake, zaljevi i poluotoci, zbog toga se naziva "zemlja tisuću otoka".
Sve to čini Hrvatsku idealnom destinacijom za ljubitelje mora, sunca i avanturiste željne istraživanja mnogobrojnih prirodnih ljepota koje Hrvatska nudi.

Hrvatske regije

Istra

ISTRA - Doživite Istru kroz tipičnu venecijansku arhitekturu zgrada, crkava, zvonika, svojom obalom i plažama, svojom unutrašnjošću Istra čini nezaobilazno turističko odredište. Poluotok Istra smješten je na sjevernom dijelu Jadranskog mora, između Tršćanskog i Kvarnerskog zaljeva. Istrom teku tri rijeke Dragonja, Raša i Mirna a na njezinom se sjevernom dijelu izdiže planina Učka.
Saznaj više

Kvarner

KVARNER - Kvarner je područje koje zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacije, spaja primorje, otoke i gorja, arhitekture i kulture tijekom tri stoljeća. Kvarner zajedno čine Opatijska rivijera, Vinodolska odnosno Velebitska obala južno sve do Karlobaga, dok su se u kvarnerskom zaljevu smjestili neki od najvećih hrvatskih otoka poput Krka, Cresa, Raba i Lošinja.
Saznaj više

Sjeverna dalmacija

SJEVERNA DALMACIJA - Sjeverna Dalmacija odnosi se na dio Dalmacije između otoka Paga na sjeverozapadu i gradića Primošten na jugoistoku. Njezino je središte grad a Zadar, a zanimljivi dio turističke ponude čine i ostala manja mjesta iz doba Rimskog carstva. Osim brojnih otoka i otočića koji čine jedinstvenim taj dio Dalmacije, nalazimo i dva nacionalna parka, slapovi Krke i Kornatsko otočje.
Saznaj više

Centralna dalmacija

CENTRALNA DALMACIJA - Centralna Dalmacija odnosi se na dio između rijeke Krke na sjeverozapadu i Makarske rivijere na jugu. Najznačajnije središte centralne Dalmacije je svakako Split. Izuzetno priobalje, brojni otoci i čisto more, Dalmaciju čini izuzetno privlačnom i atraktivnom turističkom regijoml. Smještaj u Dalmaciji čine hoteli,apartmani, privatne kuće, residence, turistička naselja, camping, bungalow, itd. Mnogi od ovih turističkih struktura raspolažu sportskim sadržajima, bogatom gastronomskom ponudom, kao i raznim zabavnim sadržajima.
Saznaj više

Južna dalmacija

JUŽNA DALMACIJA -Južna Dalmacija odnosi se na najjužniji dio hrvatskog priobalja čije je glavno turističko središte Dubrovnik, poznat i po svojim zidinama. Od prirodnih ljepota ističe se rijeka Neretva i njezino ušće, kao i Nacionalni Park Mljet.
Saznaj više

Središnja Hrvatska

SREDIŠNJA HRVATSKA - Središnja Hrvatska obuhvaća trećinu teritorija Hrvatske. Nalazi se u porječju rijeka Save, Drave i Mure koje su područja od posebnih geoloških vrijednosti, na jugu je Središnja Hrvatska samo 40 kilometara udaljena od mora. Plitvička jezera, prašumski krajolik Čorkove uvale, prekrasne Petrova i Zrinska gora, biorezervat Lonjsko polje, kao i povijesna utvrda Zrinski dio su bitnih odredišta Središnje Hrvatske.
Saznaj više

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.