Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Konobe u Hrvatskoj

Posjetite konobe, agroturizam, seoska domaćinstva i pršutane u Hrvatskoj!

Želite li doživjeti gastro užitak na jedan poseban domaći način? Mnogobrojne konobe, pršutane farme, seoska domaćinstva te agroturizam čine Hrvatsku nezaobilaznom gastronomskom destinacijom.

Istarske konobe poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe u Istri, Dalmaciji i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku!

Agroturizam i seoska domaćinstva

Pobjegnite iz gradske gužve te se vratite prirodi i njezinoj ljepoti. Uživajte u miru i tišini te doživite buđenje uz svjež zrak i cvrkut ptica. Čarobni krajolici, zelenilo i mir učinit će Vaš odmor nezaboravnim dok će Vas domaći specijaliteti spremljeni na tradicionalni način dodatno razmaziti. Agroturizam i seoska domaćinstva u Hrvatskoj idealna su prilika da djeca vide domaće životinje i zaigraju se na prekrasnim livadama.


Konobe, pršutane, agroturizam i seoska domaćinstva u Hrvatskoj

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.