Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:
Dubrovnik

Ponude za grupe: KRUŽNA PUTOVANJA

UNILINE - Incoming Tour Operator osnovan je 1990. i od tada uspješno posluje nudeći usluge smještaja, izleta, rent a car i brojne posebne programe u Istri, Kvarneru i Dalmaciji.

Naš grupni odjel smišlja i kreira najraznovrsnije aranžmane za grupna putovanja (min. 20 osoba) kao što su kružna putovanja. Imamo iskustva u kreiranju tematskih putovanja, u organizaciji kongresa, seminara, team-buildinga, raznih manifestacija,... Da li je interes Vaše grupe veći za kulturnim spomenicima, prirodom, sportom, ili su u potrazi za zdravstvenim i beauty sadržajima, ili u svom odmoru žele imati svega po malo? Da li su Vaši gosti mladi željni provoda noćnih izlazaka i zabave? Osmišljavamo najrazličitije programe prema potrebama naših klijenata po najinteresantijim cijenama. Iz naše ponude izdvajamo slijedeće aranžmane za grupna putovanja:


Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.