Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

KVARNER: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

I

Kvarner je područje koje zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacije, spaja primorje, otoke i gorja, arhitekture i kulture tijekom tri stoljeća. Kvarner zajedno čine Opatijska rivijera, Vinodolska odnosno Velebitska obala južno sve do Karlobaga, dok su se u kvarnerskom zaljevu smjestili neki od najvećih hrvatskih otoka poput Krka, Cresa, Raba i Lošinja. U svom priobalnom i otočnom dijelu razvio se (pro)ljetni turizam dok se već 20-ak kilometara u kontinentalnom dijelu razvio zimski i ruralni turizam.

Preporučujemo:

Turističko naselje Uvala Scott

1. Turističko naselje Uvala Scott** - Kraljevica - Jedno od najpopularnijih turističkih naselja Kvarnera smješteno je tik uz more pokraj mjesta Kraljevica i u blizini Krčkog mosta. Naselje je dom prostranih soba i apartmana od kojih su neki i klimatizirani. Odličan odmor za cijelu obitelj uz posebno prihvatljive cijene!

Corinthia Sunny hotel

2. Corinthia Sunny hotel*** - Baška - Prekrasan hotel koji se nalazi na otoku Krku popularno je odredište svih koji traže 3* hotel s mnoštvom popratnih usluga. Naodmak svakako neće biti čak tri vanjska bazena kao ni sama lokacija koja smješta objekt svega 50m od mora i plaže. U hotelu se nalaze standardne kao i superior sobe i hotelski apartmani.

Hotel Ad Turres

3. Hotel Ad Turres*** - Crikvenica - Posebno prihvatljive cijene uz vanjski bazen i lokacija svega 400m od plaže su glavni aduti hotela Ad Turres*** kao i Paviljona Ad Turres***. Objekt će 2019. godinu dočekati renoviranih soba i eksterijera kako bi svojim gostima podario kvalitetniji boravak.

Smart Selection hotel Istra

4. Smart Selection hotel Istra*** - Opatija - Odličan hotel smješten uz samo more u Opatiji. Krase ga vanjski i unutarnji bazeni, vrhunska lokacija ispod šetnice, blizina centra Opatije, kao i prostrane sobe renovirane u 2018. godini. Od sobe do mora u svega nekoliko minuta hoda!

Hotel Omorika

5. Hotel Omorika**** - Crikvenica - Smješten u neposrednoj blizini dugačke šljunčane plaže ovaj hotel često je odredište svih koji žele boraviti u komfornom hotelu smještenom uz more u Crikvenici. U hotelu se nalaze prostrane dvokrevetne i trokrevetne sobe s pogledom na park ili more.

Centralni kvarner i otoci:

Kvarnerski otoci
Crikvenica
Opatija

Najveći grad Kvarnera je Rijeka. Inače na prvu prepoznat kao industrijski grad, Rijeka već gudi niz godina postaje sve više I više prepoznata u klasičnom turističkom smislu. Ukoliko planirate boraviti u rijeci toplo Vam preporučamo da odsjednete u hotelu Jadran***, hotelu Neboder*** ili hotelu Continental***.

Sjevernije od Rijeke nalazi se Opatija, mjesto s dugom tradicijom turizma koje je I danas prepoznato po svojim ljepotama I brojem popratnih usluga. Jedan od najpoznatijih hotela je Smart Selection hotel Istra*** koji je sa svojom lokacijom tik uz more I prihvatljivim cijenama na umu svih onih koji planiraju posjetiti Opatiju. Iste kategorije I jednako popularan je I hotel Grand hotel Adriatic II*** zajedno sa susjednim hotelom Grand hotel Adriatic I****. Posebno atraktivan hotel u Opatiji je Remisens Premium Grand Hotel Palace**** koji slovi kao jedinstveni spoj prošlosti I sadašnjosti. Vrhunski smještaj uz samo najbolje od ponuđenih usluga svakako potražite u hotelu Amadria Park Hotel Milenij*****.

U blizini Opatije u mjestu Ičići smjestio se vrhunsku hotel Remisens hotel Giorgio II**** dok Vas u Lovranu čekaju tri vrlo popularna hotela; hotel Lovran***, hotel Park****, te Smart Selection hotel Bristol**** sa savršenom lokacijom nekoliko metara od mora. Južnije od Rijeke uz mjesto Kraljevica u blizini Krčkog mosta smjestilo se turističko naselje Uvala Scott** koje svojim prihvatljivim cijenama I odličnom lokacije svake godine obara rekorde posjetitelja u svojim sobama I apartmanima.

Jedno od najpopularnijih turističkih mjesta Kvarnera svakako je Crikvenica. U crikvenici se nalazi cijeli niz hotela, naselja I privatnih apartmana. Renovirani za sezonu 2019. Hotel Ad Turres*** I Paviljoni Ad Turres*** iz godine u godinu su najprodavaniji smještajni objekti na lokaciji. Hotel International*** popularan je zbog svoje centralne lokacije na rivi, dok je hotel Omorika**** poznat po odličnoj usluzi na zavidnoj lokaciji uz more. Uz mjesto Kačjak smjestilo se turističko naselje Kačjak** gdje ćete pronaći prostrane sobe hotelskog tipa kao I bungalove kapaciteta za do 4 osobe.

Popularno Selce lokacija je s nekoliko objekata hotelskog tipa. Jedan od najprepoznatljivijih je svakako Hotel Katarina**** sa lokacijom na samoj plaži uz dva velika vanjska bazena. Jednako kvalitetan no I nešto manji objekt je Hotel Marina****. Poznati po prihvatljivim cijenama I odličnom uslugom svakako su I hotel Slaven*** uz pripadajuće Paviljone Slaven**.


Južni Kvarner:

Kvarner
Velebit
Velebitsko Primorje

Velebitsko priobalje je regija koja se proteže od Novog Vinodolskog pa južno do otoka Paga. Između se nalazi Senj, malo ribarsko mjesto poznato po buri, ali i po 45. paraleli koja kroz njega prolazi. Velebitski masiv koji dijeli mediteransku klimu od kontinentalne, jedan je od glavnih uzroka pojave snažne bure pogotovo u zimskim mjesecima. Ovaj je masiv 1978. godine zaštićen od strane UNESCO-a.

Južni Kvarner također obiluje smještajnim kapacitetima. Novi Vinodolski dom je odličnog apartmanskog naselja Family apartments Novi**** koji kako mu I ime kaže sadrži vrhunski opremljene apartmane kapaciteta za 3-6 osoba uz mnoštvo popratnih wellness I rekreativnih usluga. Na lokaciji se nalazi I luskuzni hotel The View Novi Spa Hotels & Resort***** koji sa svojih pet zvjezdica pokazuje kako ima sve potrebne uslugei epitete za odmor iz snova.

U ponudi ukupno 1573 objekata.
kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.