Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

MEDULIN: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

M

Medulin, maleno ribarsko mjesto udaljeno svega nekoliko kilometara od Pule, posljednjih je desetljeća razvilo snažan turistički potencijal te se razvilo u značajan turistički centar Istre i Hrvatske.

Preporučujemo:

Hotel Park Plaza Belvedere Medulin

1. Hotel Park Plaza Belvedere**** - prekrasan hotel smješten uz obalu koja se blago spušta prema moru otvoren je tijekom cijele godine te je čest odabir svih koji žele provesti svoj odmor u Medulinu bez obzira na doba godine. Vrhunski opremljene sobe, unutarnji i vanjski bazen i mnoštvo popratnih sadržaja razlog su zašto je upravo hotel Park Plaza Belvedere ponos Medulina..

Arena hotel Holiday

2. Arena hotel Holiday*** - Hotel Holiday nalazi se uz bok hotelu Park Plaza Belvedere**** te je vrlo čest odabir obitelji s djecom. Hotel ima vanjski bazen s morskom vodom a lokacija mu odlična obzirom da se nalazi uz dugačku plažu. Do centra Medulina šetati ćete svega nekoliko minuta. Hotel predstavlja odličan omjer uloženog i dobivenog i čest je odabir svih koji žele provesti ljetovanje u Medulinu.

Turističko naselje Kažela

3. Turističko naselje Kažela** - mobilne kućice naselja Kažela raspoređene su ili u nizu uz dugačku plažu ili pak u unutrašnjosti naselja. Sezonu 2019. naselje će dočekati s nekoliko noviteta poput novih mobilnih kućica i bazena za relaksaciju s dječjim odjeljkom. Naselje je idealan odabir za sve koji žele provesti svoj odmor u mobilnoj kućici u Medulinu.

Turizam u Medulinu:

Medulin
Medulin plaža
Medulin centar

Gradić Medulin obiluje prekrasnim plažama uz koje se nalaze najveći smještajni kapaciteti Medulina, bilo da je riječ o hotelima, turističkim naseljima, kampovima ili privatnim apartmanima. Nakon cijelog dana kupanja moru, sunčanja na plaži te ostalim ljetnim morskim radostima kao što su skijanje na vodi, surfanje, ronjenje i sl., kojima Medulin obiluje. Večernji dio dana zasigurno će obogatiti i raznovrsna gastronomska ponuda koju čine mnogobrojni restorani, pizzerie i ostali lokali u centru mjesta. Šetnja rivom ljetnim večerima također će mnoge ispuniti, a za ´noćne ptice´ tu je i noćni sadržaj u Medulinu u vidu barova, zabavnog centra s lunaparkom, disco cluba i sl. Turističko naselje s apartmanima za 4 osobe zove se Ai Pini***i čest je odabir obitelji koje posjećuju Medulin. Već spomenuti hoteli Park Plaza Belvedere**** kao i Arena hotel Holiday*** zadovoljiti će sve koji žele hotelski smještaj u Medulinu dok će se turističko naselje Kažela podijeljeno na apartmanski dio i dio s mobilnim kućicama pobrinuti za sve koji žele biti što bliže plaži no ne nužno u hotelu. U obližnjem mjestu Banjole nalazi se Resort Centinera*** smješten iznad prekrasne uvale gdje ćete u zgradi hotela pronaći komforne hotelske sobe, a na terenu oko samog objekta mobilne kućice. U Banjolama se nalazi i popularni Resort Del Mar****.

U ponudi ukupno 67 objekata.
Pokaži na karti
Hotel Belvedere Medulin smješten je pored obale koja se blago spušta prema moru, u gradiću Medulinu, 10 km...
-10%
Odaberi
medulin pula
pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.